Ingen Munch sier du?

Jeg kan ikke huske sist jeg malte, men det jeg kan huske er at det var både gøy, grisete og kreativt.
Jeg vet at maling er godt for sjelen og tok derfor turen innom Paint’n Sip i Oslo som promoterer seg med “maling og morro” på høyt nivå.
Dette skal være for de som ikke kan noe som helst, for de som kan mye, for de som er kreative, og for de som ikke er kreative, for en liten gruppe eller en stor gruppe, for kunstnere og ikke kunstnere og for meg selv. Jeg er usikker på hvilken gruppe jeg passer under.

Så ble det maling og morro?
Det skal jeg love deg at det ble idet jeg forsøkte intenst å følge instruktørens morsomme men klare beskjeder om hva vi skulle gjøre i det vi sippet godt av glassene imellom penselstrøkene. Hvordan mitt kunstverk endte opp med noe så mørkt mens jeg lo så tårene trillet hele veien igjennom fant jeg faktisk en smule interessant på tross av at det ser litt ut som djevelen selv.
Dette var en helt nydelig og annerledes kveld og jeg kommer tilbake med en enda større gruppe neste gang!

Bestill din Paintn’s Sip opplevelse her
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.