Floke Grønn Frisør X Jeanette Walayat

Floke er Norges første sertifiserte helse og miljøvennlige frisørkjede og finnes både i Oslo, Bergen, Stavanger med mer. For å bestille time klikk deg inn på hjemmesiden www.floke.no

Da var jeg på plass i frisørstolen der jeg virkelig hørte hjemme etter å ha latt håret gro fritt i 12 måneder.
12 måneder med reiser, selvoppdagelse, spirituell oppvåkning og enorme endringer har tatt sitt og når man går gjennom mange tunge prosesser og endringer over svært lang tid er det ikke mye energi til overs for å bry seg med hvordan man ser ut.

Det føles vanvittig ubeskrivelig deilig å endelig være tilbake, å kjenne meg selv igjen og samtidig fikse både på hårfargen, få bort de altfor slitte tuppene og få helt nydelig behandling hos Floke.
Jeg klager iallefall ikke når jeg attpåtil slipper alle de sterke luktene av tungt blekemiddel og andre kjemikalier siden Floke er sertifisert grønn frisør og ligger midt i Oslo sentrum. I tillegg fikk jeg både ingefærshot og deilig økologisk kaffe. Perfekt!
Nå kan jeg møte verden som “meg selv” og jeg er klar for en deilig vår!

Write a comment

Your email address will not be published.