Instagram @jeanettewalayat

Instagram @jeanettewalayat
YouTube Jeanette Walayat
Snapchat @jeanettewalayat
Facebook Jeanette Walayat

English
First Paris for two nights, then Singapore for a couple of days and soon Australia! Wow! The days keep flying by lately and every morning when I wake up I have no idea where I am.
This makes me fall in love with my life over and over again. I wonder how it is that some of us just can’t stand being in one place too long at a time, while others can’t stand moving around so much.
If you want to follow more of my travels and check out my Instagram stories, don’t forget to follow me on Instagram.
I would love to check out yours as well!
Xxx

Norwegian
Først var det Paris et par netter, nå er det Singapore noen dager og straks flyr jeg avgårde til Australia! Dagene flyr avgårde den siste tiden, noe som sårt trengtes. Hver dag når jeg våkner har jeg ingen anelse om hvor i verden jeg er, og jeg elsker det.
Dette får meg til å bli forelsket i mitt eget liv på nytt og på nytt og på nytt. Iblant tenker jeg på hvordan noen av oss ikke takler å være på samme sted for lenge av gangen, mens andre ikke takler det motsatte.
Hvis du vil følge mer av reisene mine og se mine Instagram stories ikke glem å følg meg der også.
Legg gjerne igjen din egen Instagram!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.