TRAVEL VLOG: RICE FIELDS, UBUD, BALI

Abonner på Youtube kanalen min -> her <- for å få varsel hver gang en ny video lastes opp
Instagram -> @jeanettewalayat
Facebook -> Jeanette Walayat

Ikke hadde jeg trodd at det å forsove seg til soloppgangen i Bali skulle vise seg å bli en så fantastisk dag. Dagen vi valgte å dra til vakre og populære tegalalang rice fields begynte det å pøsregne, noe som endte opp med å gjøre dagen til tidenes mest minnerike og vakre opplevelse.
Bali og Indonesia er og blir et av mine favorittland, av så vanvittig mange grunner. Varmen, kulturen, menneskene, arkitekturen, dyrene, og listen er eviglang så jeg skal stoppe her.
Ikke glem å klikk “abonner” på Youtube kanalen min – Da blir jeg SÅ glad!
Fortell meg hva din beste reiseopplevelse er? Kom igjen!!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.