Har du satt deg nyttårsforsett i år? Les dette

Er det ikke det alle sier “Nytt år – Nye muligheter!” ?
Jeg har delte meninger.

Vi går alle inn i et nytt år med store drømmer og tanker om alt vi skal få til i år, alt vi skal fikse som vi ikke fikset alle de tidligere årene, alle “feil” som skal rettes og alle mål som skal nåes. Er det positivt? Ja! Men (!) er det sunt hvis vi kun gjør det når året starter?

Det er altfor mange som setter seg altfor høye mål som nyttårsforsett og etterhvert som ukene og månedene går og man ikke er på treningssenteret fem dager i uken, kanskje to dager i uken, etterhvert som man kjenner at “Hey! Kanskje jeg vil spise pizza i år likevel?” Eller kanskje jeg faktisk er så glad i sjokolade at det ikke er snakk om at jeg egentlig vil kutte den ut 100%? Etterhvert som man ser at målene tar litt tid og at det ikke nødvendigvis var helt realistiske nyttårsforsett man satte seg – Så er det altfor mange som faller helt av båten.
De gir rett og slett opp.

Det vil vi ikke i år!
Jeg tror fullt, helt og holdent på en balanse i alle aspekter av vårt liv.
En balanse i kjærlighet.
En balanse i helse og det å være sunn.
En balanse i å ha det morro.
En balanse i å jobbe.
En balanse i å meditere.
En balanse som enhver tilpasser seg selv, sin personlighet, hvor man er på vei der man sikter seg mot og hva som er DEG.

Hvor ofte vil du eller tror du at du er i stand til å trene?
Ikke sikt for høyt, men ikke sikt for lavt.


Hvor mye tror du at du kan tjene i måneden i jobben din og hva må til for at du skal nå målene dine?
Hvordan skal du faktisk NÅ målene du setter deg?
Misforstå meg ei – Jeg tror på store drømmer, store mål.
Jeg tror at alle som setter seg målet om å bli millionær, kan bli det. Jeg tror at alle som setter seg målet om å delta i bikini fitness, kan gjøre det. Jeg tror på mennesket, jeg tror på energien i DEG og jeg tror på min egen magi. Jeg har sett og opplevd det med egne øyne, men jeg vet hvor viktig det er å holde seg på den positive stien så godt det lar seg gjøre for at magien skal skje.

Derfor sier jeg til deg i dag:
Sett deg nyttårsforsett
Jobb hardt og effektivt men ta pauser.
Sett av tid til deg selv hver eneste dag, hvor det eneste du gjør er å ta vare på deg selv.
Behold det gode hjertet du har, og gjør gode ting for andre på veien mot dine mål.
Hold bena på jorda!
Aldri fortell deg selv at du ikke kan få det til, at du ikke er flink nok, vakker nok, smart nok eller hva enn det er – Det er det nemlig kun DU som bestemmer.
Vær større enn det. Du er større enn det.
Dette er ditt og mitt liv, dette er vår verden og dette er vårt år.
Hva vil DU oppnå i år?
Xxx

2 Comments

  1. Mitt mål i år er å slutte å fokusere på det negative med helsen og hva alle andre syns og mener om mitt liv. Opplevelser og reise ut i verden, slutte å se begrensinger i alt. Takk for at du inspirer Jeanette og fortsett med det 🙂

    1. Jeanette Walayat

      Dette høres så BRA og sunt ut! Fantastisk! Ikke gi deg før du er der 100%! Og si meg, hvor vil du reise? Takk så mye, er så glad for at jeg kan få lov til å fortsette å inspirere <3

Write a comment

Your email address will not be published.