Instagram @jeanettewalayat

Instagram -> @jeanettewalayat
Youtube -> Jeanette Walayat
Facebook -> Jeanette Walayat

Godt FANTASTISK nyttår fra solfylte California!
Kulden har til og med sneket seg bort her en smule, men det stopper ikke meg fra å nyte solfylte dager. Valget om å tilbringe helligdagene i California var nøye overveid og i år bestemte jeg meg for at jeg kunne rett og slett gjøre noe annerledes.
Neste års reiser er allerede godt i gang og i tillegg har jeg blitt partner med et spennende firma som gjør at jeg kan reise enda mer! Hvilken bedre nyttårsgave kan jeg gi meg selv? Verden vår er så vakker, det er så mye å se og oppleve.
Ikke minst, de mennesker jeg har møtt underveis på reisene mine har forandret livet mitt til det enda bedre. Jeg er takknemlig, jeg er klar for 2018 og jeg elsker livet mitt for første gang!
Hvor i verden er du?
Jeg kommer en tur til Norge snart dere før det er ut på nye eventyr!
Xxx

2 Comments

  1. Elsker bildene dine! Jeg heter @helenelekven på insta. Håper på å toppe gamet på insta når jeg flytter til NYC i Februar!

    1. Jeanette Walayat

      Tuusen takk! Følger deg NÅ! Så gøy! Gratulerer såå mye!! Fantastisk! Hva skal du gjøre i New York? 😀 <3

Write a comment

Your email address will not be published.