Hvorfor jeg skal gjøre alt jeg er redd for i 2018


Hva er du redd for?
Er fryktene dine realistiske, er noen av dem urealistiske?
Hvorfor er du redd?
Tør du innrømme frykten og redselen for deg selv? Du bør gjøre det, for du klarer du det kan forandre livet ditt!

Husk dette:
Du er et menneske, vi er alle mennesker, ingen er perfekte, vi er alle like verdifulle.
Men hva vil du egentlig ha ut av livet ditt i 2018 og videre?

I fjor startet jeg et prosjekt med meg selv, uten å helt vite det på det tidspunktet. Jeg startet å utfordre meg selv på ALT jeg er redd for, men jeg er ikke i nærheten av å være ferdig. Nå skal jeg derimot gjøre det med full bevissthet og jeg skal gjøre alt, steg for steg, litt og litt.

Mine frykter er som regel urealistiske og de kommer som regel av traumer.
Jeg har tatt ett eneste valg om å ikke la noe annet styre mitt liv enn meg selv.
Jeg er i førersetet i mitt liv – Hvor er du i ditt liv?
Vil jeg leve livet mitt til det fulle? JA! Hva vil du?

Jeg har en liste på telefonen med alt ifra å dra på kino alene, delta på en zumba klasse, synge karaoke alene pa en scene, tjene en viss sum med penger i jobben min, la all sjalusi forsvinne av livet mitt og listen fortsetter og fortsetter med små og store frykter.
Jeg finnes ikke lenger skamfull over det jeg er redd for, jeg skal istedenfor bruke energi på å utfordre alt steg for steg og overvinne det.
For hver dag som går og for hver ting jeg overvinner og krysser av på listen, desto flere dører åpnes, og desto mer smiler jeg.
Det er helt fantastisk.
Magi? Kun vibrasjoner, energi og frekvenser.

Jeg har allerede overvunnet frykten min over å fly ved å reise verden rundt, jeg har allerede tatt surfetimer siden jeg var livredd for vann, jeg har kuttet ut alt negativt av mitt liv, jeg har reist alene, jeg har danset natten lang på de stiligste klubber i LA uten sminke, jeg har reist meg opp igjen etter å ha vært på sykehus og trodd alt var over, jeg har overvunnet så mye og jeg skal overvinne alt.
Jeg bestemte meg for å bli 100% fri.

Jeg har sluttet å skamme meg over den jeg er, jeg har sluttet å være redd for å være meg, jeg har sluttet å følge andres mennesker forventninger til meg og jeg har startet å leve til det fulle.

I dag vil jeg utfordre DEG!
Lag din egen liste
Utfordre deg selv daglig
Belønn deg selv når du utfordrer deg selv
Forstå at det er helt i orden å være nervøs og redd, men gjør det likevel!
Ikke stopp selv om du ikke får til alt med en gang – Det er slik du blir suksessfull! Det er slik du lærer!
Vær snill med deg selv, aksepter deg selv, du er vakker, du er verdifull og DU former ditt liv.
Er DU klar?
Tør du a dele en av dine største frykter med meg i kommentarfeltet og hvordan du vil overkomme den?

Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.