TRAVEL VLOG: LUWAK COFFEE PLANTAGE, BALI

Abonner på Youtube kanalen min -> her <- for å få varsel hver gang en ny video lastes opp
Instagram -> @jeanettewalayat
Facebook -> Jeanette Walayat

Er du glad i kaffe?
Jeg var ikke det, ikke i det hele tatt – Det vil si, inntil jeg tok turen innom Luwak Coffee Plantage i Bali mens vi opprinnelig skulle til Rice Fields.
Det som fascinerer meg mest er prosessen, dyrene kaffen kommer fra og ikke minst: smaken. Siden den gang har jeg drukket kaffe, og skal definitivt skaffe meg mer av Luwak Coffee. Conocut er min absolutte favoritt, men jeg hadde ikke noe imot vanilje smaken heller, for ikke snakke om sjokoladen. NAM!

Det hadde gjort seg om jeg kunne latt dere smake gjennom skjermen, haha!
Ikke glem abbonering til kanalen min og har du en egen, legg igjen din i kommentarfeltet!
God Jul fra palmer, sol og strender!!
PS – Hva er din favoritt kaffe?

Write a comment

Your email address will not be published.