VLOG: ARE YOU LIVING YOUR LIFE?

Abonner på Youtube kanalen min -> her <- for å få varsel hver gang en ny video lastes opp
Instagram -> @jeanettewalayat
Facebook -> Jeanette Walayat

Hei og hopp fra solfylte California!
I år blir julen og helligdagene feiret her, deretter blir det en tur til Mexico for aller første gang (Wohoo!!) Jeg har ikke ord til å beskrive hvor mye jeg har drømmer om å se Mexico. Har du vært der? Plis kom med anbefalinger om du har. Planen er Tulum!

I dag har jeg laget en noe annerledes vlog, det er ikke en typisk reise vlog men jeg har så lyst å dele det jeg har på hjertet og har lyst å fortsette med det siden jeg har SÅ mye på hjertet konstant. Til tider er det enklere å gjøre gjennom video, andre ganger gjennom tekst og bilder.

Hvis du liker videoen, abonner gjerne på kanalen min – Da blir jeg SÅ glad!
Og i mellomtiden – GOD JUL dere! Wow! Jeg eier ikke julestemning her blant palmer, strender og sol men fy søren som jeg koser meg! Hvordan blir din jul i år?
Tusen takk for at du stikker innom bloggen min, tusen takk for at du er du, tusen takk for at du lar meg ta opp litt av tiden din!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.