Instagram @jeanettewalayat

Instagram @jeanettewalayat
Youtube Jeanette Walayat
Facebook Jeanette Walayat

Siste oppdatering fra Instagram – Check!
Hva er din Instagram? Del, del, del! La oss spre glede, inspirasjon og kos! Jeg er fremdeles på reise i California skjønner du, og sitter midt i de forferdelige skogbranner som har tatt så mange hus og hjem, parker, hovedvei og som sprer seg i rekordfart. Ikke minst tenker jeg på alle dyrene som blir drept i flammene. For øyeblikket er jeg trygg, men må innrømme at nå i natt er jeg nervøs. Har til og med pakket tingene mine i tilfelle det plutselig skulle bli beskjed om evakuering. Huff, jeg klarer ikke tenke mer på det så DEL din Instagram med meg, og følg gjerne min konto om du liker det jeg deler og gjør!! Gi meg noe annet å tenke på, så er du veldig snill.
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.