TRAVEL VLOG: VELKOMMEN TIL BALI OG SURFECAMP

Abonner på Youtube kanalen min -> her <- for å få varsel hver gang en ny video lastes opp
Instagram -> @jeanettewalayat
Facebook -> Jeanette Walayat

Hei og hopp flotte deg!
Endelig har vi kommet oss til flotte Indonesia til vakre Bali hvor vi starter Indonesia eventyret på surfeskole i Canggu. Ikke dårlig, ikke dårlig! Spesielt ikke med tanke på hvor vanvittig mye vannskrekk jeg har. Jeg fant ut at den eneste måten for meg å overkomme mine største frykter på er nemlig med å trosse dem. Du vet ut av komfortsonen og hele den pakka der? Jepp. Det funker. Dessverre kan man si, haha! Veien til å oppnå det man vil kan være skummel, hard og lang men FY SØREN for en følelse når du mestrer å trosse frykten din. Det er som regel bare noe som sitter i hodet og vi er så mye mer kapable til så mye mer enn vi selv tror.
Ikke glem å abonner på kanalen min hvis du liker videoene mine, det setter jeg vanvittig pris på!
PSST! Klikk deg gjerne inn på Facebook siden min og gi en like der da jeg kommer med en ganske så stilig giveaway denne helgen!!
GOD HELG og fortell meg – Har DU vært i Bali? Har DU vært på surfeskole noen gang? Fortell, fortell!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.