Hvorfor er du ikke glad på andre sine vegne? Jeg forteller deg hvordan fikse det en gang for alle

Hvor ofte får du en stikkende følelse av sjalusi fordi noen andre har noe, eller “er” noe du føler du ikke har eller er? Vær helt ærlig med deg selv når du svarer på dette spørsmålet.
Det er helt ok, du er et menneske.

Jeg har nemlig vært der, og jeg vet hvilken vond følelse det kan være. Ingen er en engel, det er så enkelt å si gled deg 100% på andre sine vegne, men det betyr ikke at det alltid er like lett å gjennomføre det. Stol på meg. Det viktigste her er å være ærlig med deg selv, for å kunne gjøre noe med det. Klarer du å gjøre noe med dette, er du et vanvittig godt stykke på vei mot en uendelig lykke og frihetsfølelse. Ingenting kan måles med den følelsen. Ingenting.
Vil du være fri?
Les videre

Så hva kan du gjøre for å bli i stand til å glede deg fullt og helt på andre sine vegne, også når det er noe du lengter så dypt etter, kanskje du føler du har jobbet hardere for det, kanskje du føler det er urettferdig, kanskje du føler deg mislykket på noen områder og kanskje det stikker i deg bare ved tanken på å skulle klare å glede seg over noe DU mener du også har rett på?
Jeg skal fortelle deg det.

1. Sett deg ned “med deg selv” og analyser nøyaktig hvilke ting som trigger den ekle sjalusi følelsen
Gå igjennom scenarioer fra den siste måneden, eller det siste året om du vil, og noter ned situasjoner hvor du kjente det som verst. Var det når noen på jobben ble forfremmet? Var det når kjæresten din kikket på den vakreste jenta i baren? Var det når naboen kjøpte ny bil? Var det når du så på rike, berømte og velstående mennesker på et TV program? Vær så ærlig som du bare klarer med deg selv, og viktigst av alt – Ikke skam deg!

2. Ta deretter for deg en og en av de tingene du har notert ned, og spør deg selv “Hvorfor følte jeg det slik”?
Dette er et viktig punkt. Det er nemlig en grunn til at du føler det slik, og grunnen ligger i deg selv, ikke i noen andre. Det er ingen andre som bestemmer din lykke eller ulykke – Det er du. Denne kan være vanskelig å svelge, spesielt om du ikke er vant til å møte deg selv i speilet på denne måten, men det er en måte å fikse det på. For å komme noen vei må du tørre å møte deg selv og alle dine demoner. Ikke føl deg ille som følge av dette. Alle har vi dem, det er helt normalt, det er helt greit, og du kan gjøre noe med det – For din egen del. Følte du det slik fordi du også vil ha det de andre har eller fikk? Selvfølgelig gjorde du det. Var du usikker? Sjalu? Redd? Irritert? Sint? Nå skal du fikse det, så du slipper å føle det slik, og så du slipper å legge en negativ energi på andre som ikke har gjort deg noe vondt overhodet.

3. Når du har vært ærlig nok med deg selv til å si – Ja, jeg vil ha det og derfor følte jeg sjalusien, sinnet eller hva enn du følte og samtidig kan si – Ja jeg fortjener det men nei, jeg fortjener det ikke mer enn noen andre, og det er mer enn nok til alle, så har du kommet et vanvittig langt stykke på veien.
Øv på å si følgende hver dag ” Jeg fortjener alt godt Universet har å gi meg, og det samme gjør alle andre. Vi er alle ett, vi er alle like gode, vi er alle fantastiske mennesker og det er nok til alle” helt til du kan føle oppriktig det fra hjertet ditt.

4. Når du har analysert det, akseptert det, møtt demonene i deg selv og blitt vant til å si “Det er mer enn nok til alle og alle fortjener vi det på nytt og på nytt” skal du begynne å jobbe for å få nettopp det du fortjener og du skal jobbe for det med passion og gnist. Er du ikke fornøyd med helsen din? Gjør noe med det. Ønsker du å trene mer og stramme opp? Gjør det. Ønsker du mer penger? Finn ut hvordan og jobb for det! Tenk nytt, vær åpen, vær modig, ikke lag unnskyldninger lenger men finn løsninger, vær stolt av deg selv som har kommet så langt og ta tak i deg selv en gang for alle!

Husk dette:
Du har mer enn nok styrke til å få alt du ønsker til og være den beste utgaven av deg selv mulig
Du trenger ikke lage unnskyldninger lenger
Du er fantastisk
Du er verd mer enn du tror
Du er vakrere enn du tror
Du fortjener bedre enn du tror
Du er smartere enn du tror
Du er elsket
Du er bra her og nå, du er ikke mer eller mindre verd om du velger å ikke endre på noe men (!) det vil påvirke din lykke, ditt liv, din hverdag.
Hva velger du? Tør du ta tak i det? Det er opp til deg!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.