Vixen Influencer Awards 2017

Vixen Influencer Awards er i gang igjen.
Jeg setter så stor pris på denne Awarden og på å være en del av et så kreativt og inspirerende Influencer samfunn som vi har i Norge.
Nominasjon kan gjøres her -> VIXEN NOMINERING


Hvorfor?
Fordi det hyller noen av de mest inspirerende menneskene på planeten vår.
Fordi det hyller kreativitet, mot, engasjement og det kunstneriske i oss mennesker.
Fordi det er en hyggelig og morsom ting å delta på og være en del av.
Fordi det bringer oss Influencere nærmere (og noen fjernere, haha!) Husk at konkurranse med positiv innstilling er god konkurranse!
Fordi det er gøy og livet skal være gøy!
Takk til Vixen som holder blog awards år etter år.

I år håper jeg at du kanskje har lyst til å nominere meg i en kategori du mener jeg tilhører – Og har du ikke lyst, ikke gjør det. Vær så snill. De eventuelle nominasjoner jeg måtte være så heldig å få, ønsker jeg skal komme fra hjertet, fra de som mener det er på sin rette plass, fra de som hører på det jeg skriver på bloggen min, sier på Youtube kanalen min eller inspirerer og deler på min Instagram. Det skal være ekte, og det skal være rett. Hvis du faller på konklusjonen om at du ønsker å nominere meg, takker jeg så vanvittig mye for det og gir deg en stor klem rett fra hjertet. Takk for at du hører på meg, takk for at du lar meg inspirere deg og takk for at du lar meg bruke av din tid.

I mine tidligere år som finalist har det å skulle vinne vært så viktig for meg, at det har vært det eneste jeg har klart å fokusere på. Nå? Jeg som svært mange andre har kjempelyst å være en del av Vixen Blog Awards 2017 men det viktigste for meg er ikke lenger å vinne – Det viktigste for meg er at jeg med det jeg gjør hver eneste dag av mitt liv, det som jeg tok en pause på nesten et år fra i fjor etter en forferdelig ulykke, kan inspirere, glede og engasjere andre mennesker. At jeg kan sitte på dataskjermen min og spre lykke, mot, engasjement, energi og alt som måtte falle meg inn med DEG. At jeg kan gjøre en endring, liten eller stor. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme til det stedet jeg er nå, og jeg er evig takknemlig for hver eneste dag jeg har på denne vakre planeten. Livet er kjært, skjørt og noen ganger må man falle så hardt ned at man tror det er det siste man gjør i dette liv, for å innse hvor heldig man er bare å få være her på planeten vår.
Takk til Vixen Blog Awards som holder en fantastisk award år etter år, og takk til deg som følger og støtter Norges Influencere.
Xxx

2 Comments

  1. Anonymous

    Done 🙂

    1. Jeanette Walayat

      Oi wow, tusen takk. Så utrolig hyggelig av deg:) <3 Ha en fantastisk onsdag!

Write a comment

Your email address will not be published.