Youtube Jeanette Walayat

Youtube -> Jeanette Walayat
Instagram -> @jeanettewalayat
Facebook -> Jeanette Walayat
Snapchat -> Kommer

Halla sunshines!
Jeg landet i går natt på LAX og er herved på reise igjen. Det første døgnet i denne fantastiske byen har blitt brukt til gråting, latter, litt for mye innabords og nytt det nydelige været. Temperaturen er perfekt og jeg føler meg som meg selv igjen – Det vil si som en traveler. Neste destinasjon er allerede planlagt og det blir Australia! Jeg er så giret at jeg ikke har ord for det. Australia er et av de mest fantastiske land i verden, er dere ikke enige?
Jeg håper dere vil følge min nye Youtube kanal fremover! Husk å legg igjen din egen Youtube kanal i kommentarfeltet så vi kan følge hverandre!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.