Du er i kontroll over ditt eget liv

Du er din egen lykkes smed, du er i full kontroll over ditt liv og har du mistet den kan du ta den tilbake, uansett hvor håpløst det virker . Ingen andre kan bestemme din skjebne eller hvordan du skal føle, ingen frykt, ingen tidligere livshendelse, ingenting – DU kan ta rattet, eller du kan gi opp og gi det til noen andre, eller å gi det over til frykten.

Den siste måneden, ukene og spesielt dagene har jeg fått et reellt innblikk i meg selv, mitt liv, mine handlinger og konsekvensene av dem og hvordan det ikke bare påvirker meg selv, men noen ganger de man er mest glad i. Det har vært vanvittig tøft, det har krevd mye mot å skulle forstå sine egne største “svakheter”, jeg har måtte spørre, grave og lete og jeg har måtte møte den største frykten i mitt liv. Jeg har måtte spør meg selv hvorfor, og hva det kommer av. Jeg har måtte gå tilbake i tid og ta et overblikk og dykk i barndom, forhold og annet som har vært med og formet meg til det mennesket jeg er i dag. Det er iblant vanskelig å ikke være bitter, men bitterhet skader kun deg selv, og potensielt andre som er helt uskyldige.

Ingen av oss er perfekte, det er helt sikkert, men å slutte å jobbe med seg selv for å bli den beste utgaven av seg selv, bør ingen gjøre. Jeg har ved å forstå mine egne mekanismer, følelser og reaksjoner tatt et stort og viktig valg om å ikke la mine tidligere vonde hendelser i livet forme meg og mine forhold med andre mennesker her og nå i dag.
Jeg har så mye i vente, jeg har så mye her og nå og jeg nekter å la meg selv bli styrt av frykt.
Ingenting er galt – Så hvorfor skaper vi så mange av våre bekymringer, når vi ikke engang vet? Det eneste som skjer er at vi hindrer oss selv i fremgang, suksess og å virkelig leve.
Det skal det bli slutt på.

Jeg vil leve livet til det fulle, hver eneste dag. Jeg vil kjempe alle mine indre demoner, jeg vil puste inn frisk luft, jeg vil fri meg selv fra alle mine tidligere traumer – Jeg vil være den det er meningen jeg skulle være hele tiden og jeg vil senke skuldrene.
Jeg tar et steg og krysser en linje jeg aldri før har turt – Jeg slipper all kontroll, lukker øynene, krysser fingrene og håper på det beste.
Tiden er inne og jeg stoler på Universet og min egen lykke.
Den har ikke skuffet meg helt enda og kommer ikke til å gjøre det denne gang heller.

Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.