TRAVEL VLOG DIARY: I’M TRYING

Abonner på min nye YOUTUBE kanal her

Hvor sint er jeg egentlig her? Altså. No words men jeg holder det på innsiden. Det skal ikke mye til for å gjøre en hissig løve sinna, men heller ikke det motsatte – Å gjøre meg glad. Jeg er et menneske som er vanvittig fylt av følelser fra den ene enden til den andre, opp og ned, intenst og ukontrollert. Det er en god ting iblant, det er en fælt ting i blant. Ihvertfall så gjorde jeg nå et lite forsøk på en oppdatering i Hua Hin, Thailand, men fikk vel for det meste nevnt “Vi har levert klesvask, ferdige hos Wildlife Friends Foundation og skal spise frokost” – Ikke så mye med andre ord.
Goood helg fineste herligste dere og ikke (!) glem å abonner på min nye Youtube kanal for å få med deg alle reisene og livet mitt – Det kommer MYE mer og jeg gleder meg!
Xxx

Write a comment

Your email address will not be published.