Instagram @jeanettewalayat

Hey Hey Hallå!
Har du husket å sjekke ut min andre kanaler?
Instagram @jeanettewalayat
Youtube Jeanette Walayat
Facebook Jeanette Walayat

Nå er jeg skikkelig i gang vet dere!
Her snakker vi daglige oppdateringer på Instagram, blogg så mye jeg er inspirert til og minst to videoer på Youtube i uken! Nye LA billetter er booket, tur til Australia er planlagt og reisene videre kommer til å bli vist enda mer i alle mine kanaler! Jeg håper alle dere trofaste følgere og også dere nye (!) vil fortsette å følge reisene og livet mitt. Det gjør meg vanvittig glad å kunne dele noe jeg har så mye passion for med så mange mennesker – Det gjør meg varm fra innsiden ut.
Har dere noen konkrete ønsker om hva dere vil se mer av – KJØR PÅ! Jeg er åpen for alle forslag og setter vanvittig pris på hver eneste en av dere – Jeg vet “alle” sier det, men mange mener det også, og jeg er en av dem.
Tusen takk!
Xxxx

Write a comment

Your email address will not be published.