TRAVEL VLOG: BACKPACKING AROUND THE WORLD – The journey begins

YES!
Starten på reisen min jorden rundt er herved i gang – På YouTube! Første destinasjon er å komme seg fra Oslo til Bangkok, hvor jeg gjorde en aldri så liten feil (Selvfølgelig starter reisen med det som er veldig meg: nemlig å drite litt på draget) og derfor endte vi opp i Bangkok istedenfor langt oppe i jungelen, hvor vi skal arbeide frivillig med elefanter og andre dyr hos Wildlife Friends Foundation Thailand.
Men hey – Hvem har noe i mot en natt i Bangkok?
Abonner veldig gjerne på kanalen min for å følge reisene mine, livet mitt, tips og råd når du reiser i tillegg til skravling om alt og ingenting!
Xx

YES!
My journey as a backpacker around the world has finally started – On YouTube! Our first destination is getting from Oslo, Norway to Bangkok, where I made a tiny mistake (Of course I’m starting my travels in the way I usually do life itself, messing up) and therefore we landed in Bangkok instead of heading to the jungle to work as a volunteer with elephants and other rescued animals at Wildlife Friends Foundation Thailand.
But hey – Who minds having “One night in Bangkok”?
Feel free to subscribe to my channel if you want to follow my travels around the world, my life, safety advice and of course my usual blabbermouth!
Xx

Write a comment

Your email address will not be published.