Instagram @jeanettewalayat


Yesss!
Instagram is a fun, inspirational, easy to use, easy way to connect, a lovely little (big!) place for people sharing beautiful photos, videos, quotes and lifting each other up.
Instagram for me is about creating something from the heart, sharing some of my most loving happy thoughts with photos of my travels, my life and my journey.
I’m finally so motivated again, I feel like I am finally back – And I’ve grown hell a lot. It feels good, and I want to share good.
Videos are my next project – I can’t wait you guys, be aware – I’m a little weird, but hey – Who isn’t?
Enjoy this gorgeous day and thanks for following, sharing, commenting and being who you are!
Xx

2 Comments

  1. Hei Jeanette! Du er et stort forbilde for meg, for min største drøm er å kunne reise rundt i verden. Jeg bare lurte på om du kunne laget en spørsmålsvideo eller et inlegg her på bloggen der du svarer på spørsmål om reising osv.. Jeg lurer veldig på hvordan du sparte opp til å kunne reise, og hva som gjorde at du bosatte deg i LA, hvilke erfaringer du har fått fra å reise verden rundt, jobber du nede i LA, og har du noen gode tips til personer som vil reise rundt

    1. Jeanette Walayat

      Hei kjære deg – Åh så vanvittig koselig at du sier det, jeg er kjempeglad for å kunne være et forbilde for noen og SÅ vanvittig gøy at du vil reise rundt i verden! Det skjønner jeg godt, og jeg kan bare si her og nå – Go for it! Opplevelser er noe å bli rik på og noe jeg mener alle som har mulighet til å gjøre bør gjøre. Jeg har en plan rundt akkurat det du nevner her, så det er veldig hyggelig at du spør, og også godt for meg så jeg kan få ting i gang. Blant annet Youtube kanalen min. Den vil dog mest være på engelsk, men om noen har spørsmål på norsk er det jo ingen problem for meg å svare. Jeg tenker også å forsøke å få til litt live videoer på min blant annet når Youtube kanalen er litt i gang – Og vil da dreie seg naturlig nok litt rundt det jeg poster på Youtube! Jeg skal absolutt få svart deg på dette, og hvis du vil ha noen svar på noe konkret her og nå, altså når du tenker tips til personer som vil reise – Hva slags type tips er du ute etter? 🙂 Håper du nyter helgen <3 Stor klem! 😀

Write a comment

Your email address will not be published.