Addnature – Villmark, natur og livet på sitt beste!

Jeg trer på meg de lekreste workout leggings noensinne, skviser brystet inn i den flotte treningstoppen og fyller den store vannflasken. Alt fra addnature og alt i den perfekte tid –
Når jeg nå er sterkere enn noensinne fra innsiden ut.
Når jeg nå er klar for å ta fatt på de største positive utfordringer livet tilbyr.
Når livet smiler større enn jeg trodde var mulig.
Når jeg står på toppen og kikker utover en av de råeste byer på jord – Los Angeles City.

Jeg kunne ikke bedd om dette tidligere, og heller ikke senere for ikke har jeg vært klar mentalt og fysisk.
Det å ha gått fra himmel til h******, frem og tilbake og opp og ned de siste 8 måneder har forandret meg totalt, men kun til det bedre.

I Los Angeles er det hundrevis av steder å hike, løpe og trene utendørs. Været er upåklagelig og hvor utfordrende du vil ha det er helt opp til deg selv. Jeg klager ikke idet jeg løper opp Runyon Canyon forbi små gekkoer og ser utover den fantastiske storbyen i California på toppen.

Jeg er så stolt, stolt av meg selv, av verden vår, av mennesker og av livet. Jeg er stolt av å få gjøre dette samarbeidet med addnature som fokuserer på det vi ikke kan få nok av – Villmarksliv, uteliv, helse, morro og utfordringer. Det å utfordre seg selv fysisk og psykisk er viktig. Det å ta vare på seg selv og kroppen er viktig og det å gjøre det på den rette, sunne måten er enda mer viktig.
Hos Addnature finner du alt fra trening og utelivsklær, klatretstyr og campingutstyr til utendørskameraer og padleutstyr.

Som dere sikkert vet har jeg kjempet noen kamper hva angår den fysiske helsen med tanke på at jeg har vært både overvektig, svært slank og nå et sted midt imellom, nå sterkere enn noensinne. Hvis jeg ikke er sterk, hvis jeg ikke beveger meg, føler jeg meg ikke som meg selv. Jeg er mer glad i å være utendørs og i friluftsliv enn jeg har latt meg selv kjenne på når jeg har vært i Norge. Jeg bryr meg mye mer om hvordan jeg føler meg enn hvordan jeg ser ut. Etter at jeg begynte å reise og utfordre meg selv på andre måter har den delen av meg virkelig kommet til rette og FY SØREN så fantastisk det føles (!)

Det ligger virkelig mye (!) i det faktum at man ikke vet hvor sterk man er før man har vært på bunn. Jeg er takknemlig, ydmyk og bøyer meg i støvet for alt jeg har opplevd, lært og lærer i dette øyeblikk. Jeg kan ikke annet enn å smile.

Livet er så nydelig og verden er så vakker. Vi bør tilbringe mer tid utendørs, enten det er i Norge, andre steder i Europa, USA, Asia eller andre steder i vår vakre verden. Det er alltid noe å se, gjøre og å være takknemlig for.
Vinden, luften, trærne, sanden, vannet, solen, snøen, naturen. Alt er der for oss og for deg. Nyt det!

Det er deilig å være i rutiner igjen.
Opp tidlig, ut å løpe, løfte vekter, stikke innom treningssenteret når jeg har lyst, gå lange turer hvor enn jeg er, svømme, ut å danse på kvelden, spise god mat, nyte og leve livet til det fulle.
Husker du på å nyte? Hvordan griper du fatt på våren?

Jeg føler meg sterkere enn noensinne og takker addnature for å gi meg en ekstra boost!! Hva er din favoritt aktivitet utendørs, hva slags trening liker du og hva er dine planer denne våren og sommeren? Del gjerne i kommentarfeltet dere og ikke glem å ta en titt hos addnature mens du er i gang!!
Xx

Write a comment

Your email address will not be published.