California love

wa2wo_venice_8wa2wo_venice_3wa2wo_venice_6wa2wo_venice_1wa2wo_venice_4wa2wo_venice_10wa2wo_venice_5wa2wo_venice_9wa2wo_venice_7wa2wo_venice_2

Jeg er fullstendig 100% forelsket i dette landet og i denne vakre byen. Absolutt alt ( bortsett fra kriminaliteten, maten i supermarkedene, toalettene og et par små ubetydelige ting til ) er fantastisk. Vi har vært på Venice og Venice Beach litt for mange ganger, men er det rart? Dette er stedet du må innom om du er i Los Angeles for her skjer det alltid noe. Venice Beach er faktisk en av verdens mest berømte strender.

Les også: A day in Universal Studios Hollywood

Det er så mange spennende mennesker, så mye underholdning, så mange gateartister, så mye butikker og ikke minst – alle de farlige turistfellene. *Kremt * Vi har gått i et par av dem allerede men man lærer så lenge man lever. Jeg har også opptrådt sammen med en gateartist som bestemte seg for å plukke meg utav hvor mange hundre mennesker til å skulle stå på toppen av han mens han lå på knust glass og haugevis av mennesker kikket på og forventet at jeg skulle gjøre det. Jeg holdt seriøst på å feige ut men da ble jeg nærmest løftet opp av et par mannfolk fra Texas som skulle være behjelpelige med å få meg opp på den stakkars mannen. Gøy? Not so much. En erfaring rikere? Oh yeah. Han får være glad han valgte meg ut nå som jeg er 25 kg lettere enn før for da hadde han slitt. Så da vet dere det. Venice er virkelig tingen hvis du vil opptre som gateartist, eller liker å trøkke på andre mennesker. Jeg for min del holder meg til å henge langs stranden, knipse bilder og titte på alt som skjer for det er helt utrolig. Xx

Write a comment

Your email address will not be published.