Victoria’s Secret – I love you

Lokal tid Los Angeles: 13.11
Bilder tatt med Canon PowerShot G7X låny av Canon Norge

wa2wovs2wa2wovs7wa2wo_vs_1wa2wovs3wa2wovs5

Dagene flyr regelrett avgårde her og alt går slag i slag uten pauser. Jeg har allerede rast i vekt og det mens vi er på ferie i selveste USA. I  går var vi i Universal Studios nesten hele dagen og det var større, bedre og mer spektakulært enn jeg noensinne hadde forestilt meg. I tillegg tok jeg min aller første berg og dal bane og for å si det slik: Aldri igjen. Jeg fikk totalsjokk, panikk og husker mer eller mindre ingenting av det da hele kroppen gikk i sjokk. Bortsett fra det lille forferdelige eventyrmarerittet mitt der var resten helt fullstendig fantastisk. Endelig har jeg tatt Jurassic The Ride! Jeg har minst 400 bilder fra gårsdagen som skal sorteres over etterhvert og jeg skal dele absolutt alt med dere i tillegg til at jeg jobber med å få til en kortvideo fra turen vår her, men nå venter det et par nye timer på shopping, deretter skal vi ut og kose oss på Santa Monica piren før utelivet i Hollywood venter oss! Jeg gleder meg! Vi har som dere kanskje ser også vært på Victoria’s Secret hvor jeg er sikker på vi var over tre timer i butikken for å prøve ut og se alt som er. Jeg har aldri hatt det så morro i en klesbutikk og jeg har aldri opplevd bedre service i en klesbutikk. Nå må jeg fyke avgårde. Love you guys Xx

6 Comments

 1. Herlige bilder! Kos deg masse videre 🙂

  xx
  http://liseripnes.com

  1. Åh tusen hjertelig takk:D <3 Du å:D <3

 2. Fine bilder, fikk du kjøpt deg noe? kommer du til å vise det når du kommer fram?

  hvordan er det og opprettholde “godteristopp” når du er i utlandet med så mye god mat og mye nytt? her sliter jeg litt nå for tiden igjen, men det er sikkert bare en fase 😉

  Kos dere masse, nyt tiden
  Klem Silje<3

  1. Tuusen takk:D Ja, litt undertøy og sånn så tror ikke jeg viser det frem, hehe;D Vet du – jeg ga meg faktisk over godtestoppen etter noen dager i USA, rett og slett fordi vi brukte nesten hele ferien på ingen søvn og nesten ingen mat så når jeg hadde mulighet til å sette meg ned med dessert etter en god middag og lignende tok jeg valget om å tillate meg selv det – men kun på ferien. Nå når jeg er hjemme igjen er det rett tilbake til stoppen og rutiner, selvom det er vanskelig, hehe 🙂 Det er helt sikkert bare en fase ja, du kommer nok inn i det fort igjen skal du se. Hvordan går det nå?:) Takk så mye, stor klem <3

 3. nice…

  1. Takk:D <3

Write a comment

Your email address will not be published.