Good things comes to those who book flights

IMG_88111111

Solbrillene er sponset av Lene
IMG_88088888

IMG_8807777

Hvem shopper sommerklær og tilbehør i slutten av september? Meg.

Nå skal det sies at dette er grunnet reisefeberen som tar meg så til de grader for tiden. Jeg drømmer om hvite sandstrender, palmer, sene netter på Santa Monica Beach, Vegas på nattestid, Cinderella sitt vakre slott, vennlige åpne mennesker og lange varme dager. Jeg har herved saumfart diverse nettsider etter lekre, lette sommerplagg som jeg selvsagt skal vise når jeg er på plass om en liten uke. Hollywood solbrillene er til og med kommet til rette! Takk til nydelige Lene for tidenes lekre gave.

Hvis dere søte mennesker vil ha hele 30% i rabatt på solbrillene fra Lene bruker dere koden “leneorvik” Xx

2 Comments

  1. leneorvik

    Ååå <3 Så hyggelig! Kjempefint innlegg, tusen takk <3

    1. Åh men bare koselig 😀 <3 Tusen takk for de fine solbrillene :-* <3

Write a comment

Your email address will not be published.