Skjønnhetstabben du gjør daglig!

Hvor lenge siden er det egentlig du skiftet badehåndkle?
Jeg tenker både på håndkleet du bruker i ansiktet, på kroppen og til hendene.
Bruker du samme badehåndkle til ansikt og kropp?  Bruker du håndkleet du bruker i ansiktet også til hendene litt sånn innimellom kanskje?

Les videre!

wa2woh111

Det er svært viktig for både hud og helse å bytte ut badehåndklær ofte!

Se for deg dette: Du kommer ut av dusjen og griper etter håndkleet ditt, du mister det kanskje på gulvet, tramper litt på det, plukker det opp igjen, tørker deg over kroppen og kanskje i ansiktet. Du henger håndkleet opp igjen eller lar det slenge en liten stund på badekar kanten eller dusjveggen. Det samme håndkleet bruker du mange ganger etter hverandre og kanskje du også oppbevarer det på badet innimellom hver gang det brukes?

Visste du at siden baderommet nemlig er såpass varmt og klamt gir det også svært god grobunn for bakterier du så absolutt ikke vil ha på huden din. Dette er virkelig noe å tenke på både med tanke på sykdommer, smittefare men også på hud og hår.
Aldri bruk samme håndkle til hender som til ansiktet. Da ber du om trøbbel.

wa2woh222

Hvor ofte skal du egentlig bytte håndklær?

Hvor ofte du bør bytte avhenger nok også litt av hvor mange personer i husholdningen som bruker det samme håndkleet til foreksempel hender og om du oppbevarer alle håndklærne som er i bruk på det varme badet ditt eller annet mer kjølig rom. Håndklær som oppbevares på baderommet anbefaler jeg personlig å bytte minst to – tre ganger i uken, egentlig så ofte du bare gidder. Det hoper seg raskt opp bakterier i et slikt varmt miljø og du vil ikke bruke et håndkle som er stappfullt av bakterier verken i ansiktet, på kroppen eller til hendene.

DEL om du liker tipset!

4 Comments

 1. Camilla Heindorf

  Bracelets innlegg.

  1. Hihi, jeg tror det kanskje skulle stå noe annet?;D <3 Koselig å se deg her i kommentarfeltet forresten:D Hvordan går det med deg?:D Ha en suuper uke videre vennen <3

 2. Camilla Heindorf

  Bracelets innlegg.

  1. jeanettewa2wo

   Hihi, jeg tror det kanskje skulle stå noe annet?;D <3 Koselig å se deg her i kommentarfeltet forresten:D Hvordan går det med deg?:D Ha en suuper uke videre vennen <3

Write a comment

Your email address will not be published.