Slik spiser du deg slank!

Jeg har så langt gått ned 24 kg og jeg vet alt om hvor viktig maten er for å få resultatene du ønsker.  Selv slet jeg med overvekt i flere år og brukte usunn mat som trøst.
Les gjerne litt mer om min historie og hva som startet det hele her.

Det er ingen vei utenom og du kommer ikke langt hvis du ikke hører på det jeg forteller deg her og nå: For å gå ned i vekt, stramme opp eller bygge muskler er det du spiser avgjørende. Hvis du er en av dem som drasser deg avgårde på trening 4 ganger i uken, står på og tenker at kostholdet ditt er “sånn passe” men du får ikke resultatene du er ute etter er jeg sikker på at i minst 90% av tilfellene er det ene og alene pga kostholdet.

Les også: Fra xxl til small. Dette spiste jeg!

Å spise seg slank er både lett og vanskelig på samme tid. Det er lett når du finner ut av hva som funker og ikke, det er lett når du vet hva du skal spise og hva du skal få i deg av kalorier på en dag, det vanskelige ligger i å holde på over tid. Det er vanskelig å se på det som en livsstilsendring og ikke som en “kur”. Skal du få varige resultater er du nødt til å kunne leve med det resten av livet, ergo: Valgene du tar må funke for DEG!

wa2wo11

I dag skal jeg dele mine aller beste tips til dere for hvordan spise seg slank!

1. Kalorier. Bruk en kalori kalkulator og vær så detaljert som overhodet mulig. Hvor mange timer sover du gjennomsnittlig i løpet av et døgn? Hvor mange timer sitter du i løpet av et døgn? Hvor mange timer går du i løpet av et døgn? Hvor mange timer trener du i løpet av et døgn? Hvor mange timer surrer du rundt i huset og vasker i løpet av et døgn? Jo mer detaljert du er, jo enklere er det å regne ut hva du forbrenner. Du vil deretter få opp et forslag til hvor mange kalorier du skal få i deg per dag for å gå ned i vekt. Hold deg til planen men vær obs på at kaloriene må justeres etterhvert som du får fremgang.

eat

2. Matvarene du får kaloriene dine fra er ikke uten betydning og er mer eller mindre avgjørende for hvordan kroppen din former seg. Du kan selvfølgelig gå ned i vekt på å kun spise ris, men spør deg selv: Hva med helsen og ikke minst: Hvordan blir kroppen din egentlig seendes ut? Du kan ende opp med å kun bli en mindre versjon av deg selv i dag så om du vil bli kvitt magen, stramme opp lårene, få strammere armer, få bort fett på ryggen, få en bedre holdning etc må du sørge for at du får i deg de rette matvarene. For å forme kroppen, bli slank, sterk og sunn må du bruke litt tid på å lære det å få i deg kalorier fra de matvarene som faktisk er bra for deg. Du bør vite sånn ca hvor mye proteiner, karbohydrater og fett du får i deg per dag. Til slutt vet du det sånn ca automatisk og kan heller finregne på det om du ønsker det lille ekstra.
Husk innledningen i dette innlegget: Gjør det DU kan leve med resten av livet. Klarer du å leve resten av livet uten poteter og pasta, kjør gjerne på, men vær realistisk. Jeg vet ihvertfall at jeg ikke kan leve uten de matvarene.

3. Proteiner er din aller beste venn uansett hvilket mål du har med trening og kostholdet. Følger du mitt råd om minst 1.5 gram pr kg kroppsvekt skal du ha i deg 105 gram hver eneste dag om du veier foreksempel 70 kg. Veier du 63 kg skal du ha i deg 94,5 gram. Begynner du å regne på dette og leser bakpå de forskjellige varedeklarasjonene ser du at det skal litt proteinrike matvarer til i løpet av en dag for å nå målet ditt.

collage

Eksempel på proteiner på en typisk dag for meg ( OBS! Her skriver jeg KUN ned matvarene med mye proteiner, ikke de andre matvarene!)


Frokost: Proteinshake.
Lunsj: Omelett med 5 – 6 egg og magert kjøttpålegg
Middag: Et til to kyllingbryst
Etter trening: Proteinshake
Kveldsmat: Biff. Ved siden av kommer naturligvis fett og karbohydrater. Husk å hold deg innenfor kalorigrensen.

Les også: 10 katastrofale tabber som ødelegger vektnedgangen din!

4. Fett. For å forbrenne fett, trenger kroppen din fett. Fett er godt for ledd, muskler, hjernen og mange av kroppens viktigste funksjoner. Aldri tro at fett er negativt, du må bare vite hvilket fett som er godt for deg. Fet fisk, sunne oljer, avokado, nøtter, omega 3 tilskudd og lignende. Fettet jeg holder meg unna til daglig er fett fra frityrstekt mat, kjeks, kaker og lignende. Jeg tar omega 3 tilskudd daglig, jeg tar nattlysolje kapsler daglig, jeg bruker en del olje i maten og spiser litt nøtter. I tillegg får jeg i meg fett fra blant annet rødt kjøtt og lignende.

5. Karbohydrater. Disse omdiskuterte karbohydratene kan gjøre deg så forvirret at du gir opp før du får startet.
Hør på meg som har gått ned 24 kg UTEN å kutte ut karbohydrater: Du trenger IKKE å kutte ut alt av karbohydrater men jeg anbefaler deg sterkt å kutte ned en god del på dem og da tenker jeg hovedsakelig sukker, raffinerte stivelsesrike karbohydrater som kaker og hvitt mel. Pass deg også for yougurt, juicer og andre lignende matvarer som er stappfulle av sukker og les alltid bakpå varedeklarasjoner. Der vil du lett se hvor mye sukker de forskjellige matvarene inneholder.
Få karbohydratene dine fra sunnere karbohydratkilder: Grønnsaker, fullkorn ris, bønner, grove knekkebrød, grovt brød ( gjerne hjemmelaget slik at du vet nøyaktig hva du får i deg. Ikke la deg lure av mange “grovbrød” på butikken som egentlig ikke er grovbrød), linser, bær, havregryn etc. Karbohydrater ikke fy-fy eller fiende. De er nødvendige, men det er kun de sunne som er helt nødvendige i hverdagen.

Jeg får karbohydratene mine i dag hovedsakelig i fra følgende kilder: Ris, grønnsaker, søtpoteter, bønner, linser, bær, havregryn og grove knekkebrød. I starten av vektnedgangen frem til jeg hadde gått ned ca 18 kg spiste jeg også litt mer frukt, brød, pasta og lignende. Nå spiser jeg det som helgekos.

Les også: Hater du å trene? Slik fikser du det!

collageee

6. Drikk vann, ha med deg vannflaske døgnet rundt om du må. Kutt ut eller kutt kraftig ned på juice, biola, saft, brus og andre sukkerholdige drikker. Pass deg for kaloribomber som søte kaffe drikker og sukker i teen din. Vann holder i lange baner til daglig og om du vil ha noe med smak kan du tilsette smak, eller du kan vente til helgen og kose deg litt ekstra da. Jeg er en stor synder på sukkerfri brus, men vil ikke anbefale det til andre.

7. Ta tilskudd om nødvendig. Be gjerne om test hos legen og sjekk om du får i deg de næringsstoffene kroppen din trenger. Gjør du ikke det kan det være lurt å ta vitamintilskudd, omega 3 tilskudd og lignende ved siden av maten du spiser. Jeg tar både omega 3, vitamintilskudd, nattlysolje og proteinshake for å få i meg det jeg trenger.

43217_original

8. Dropp den fantastiske tankegangen.

Det funker ikke i lengden, du lurer deg selv og med mindre du må gå ned X antall kg før en operasjon eller skal delta i bikini fitness – Ta det med ro. En liten sjokolade ødelegger ingenting, to glass med brus i helgen ødelegger ingenting, to pizzastykker ødelegger ingenting. Det som ødelegger er hvis du gjør dette flere ganger i uken og ikke klarer å begrense deg selv. Kroppen din er magisk og så fort du får den til å sette i gang fettforbrenningen er den rå på å gjøre det også. Litt usunt er bare sunt, men vær måteholden og hold det til en dag i helgen, ikke tre dager i helgen, ikke daglig.

Psst! Ikke dropp treningen. Trening er ikke bare bra for å nå målene dine på en raskere og bedre måte, du blir mer lykkelig og du får mer energi og overskudd. Styrketrening i kombinasjon med kondisjonstrening er optimalt. Kjør på og ikke glem å hiv deg med på 50 dagers treningsutfordringen HER!

Les også: 10 unnskyldninger for ikke å trene! Kjenner du deg igjen?

LIK innlegget om du likte tipsene! Lykke til dere og ikke vær redd for å spør om alt dere måtte lure på i kommentarfeltet så svarer jeg så godt jeg bare klarer.

30 Comments

 1. Louisebellingmo.blogg.no

  Herlig innlegg Jeanette! ;-D Treningen min går så det suser og jeg har allerede gått ned noen kilo samt fått en mye mer strammere kropp! Kjøpte meg bikini igår, vil bære den stolt i sommer!! 😀

  1. Tusen tusen takk herlige du!:D Du er SÅ flink, fantastisk:D <3 Håper du har en strålende pinse!:D

 2. Du er kjempe flink! Utrolig motiverende å lese:)

  1. Tusen hjertelig takk!:D Det er så koselig å høre!:)

 3. Louisebellingmo.blogg.no

  Herlig innlegg Jeanette! ;-D Treningen min går så det suser og jeg har allerede gått ned noen kilo samt fått en mye mer strammere kropp! Kjøpte meg bikini igår, vil bære den stolt i sommer!! 😀

  1. jeanettewa2wo

   Tusen tusen takk herlige du!:D Du er SÅ flink, fantastisk:D <3 Håper du har en strålende pinse!:D

 4. Er frukt usunt? Hadde satt veldig pris på svar:) Veldig bra innlegg:)

  1. Nei, frukt er ikke usunt. Frukt inneholder masse sunne vitaminer og mye som er godt for kroppen. Grunnen til at mange kan tenke at frukt er fy-fy er rett og slett pga fruktsukkeret. Det gir rask blodsukkerstigning, noe som ikke er super positivt så om man er opptatt av slikt kan det foreksempel være lurt å ikke spise fire bananer, fire ganger om dagen eller å spise frukt fem forskjellige tidspunkt på en dag. Man kan også bytte noe av frukten ut med bær som gir noe tregere blodsukkerstigning. Personlig ville jeg isåfall heller anbefalt å enten spist frukten en gang om dagen og ikke fordelt utover hele dagen om man foreksempel spiser det daglig, eller foreksempel ved siden av annen proteinrik mat for på den måten få tregere blodsukkerstigning:)

 5. Du er kjempe flink! Utrolig motiverende å lese:)

  1. jeanettewa2wo

   Tusen hjertelig takk!:D Det er så koselig å høre!:)

 6. Er frukt usunt? Hadde satt veldig pris på svar:) Veldig bra innlegg:)

  1. jeanettewa2wo

   Nei, frukt er ikke usunt. Frukt inneholder masse sunne vitaminer og mye som er godt for kroppen. Grunnen til at mange kan tenke at frukt er fy-fy er rett og slett pga fruktsukkeret. Det gir rask blodsukkerstigning, noe som ikke er super positivt så om man er opptatt av slikt kan det foreksempel være lurt å ikke spise fire bananer, fire ganger om dagen eller å spise frukt fem forskjellige tidspunkt på en dag. Man kan også bytte noe av frukten ut med bær som gir noe tregere blodsukkerstigning. Personlig ville jeg isåfall heller anbefalt å enten spist frukten en gang om dagen og ikke fordelt utover hele dagen om man foreksempel spiser det daglig, eller foreksempel ved siden av annen proteinrik mat for på den måten få tregere blodsukkerstigning:)

 7. Hei 🙂 Jeg er en jente som går siste året på ungdomsskolen, nå har jeg holdt meg nesten 80 dager for godteri, chips, is, kake ++ men nå i det siste har jeg sykt ofte søtsug… jeg lurte på om du hadde noen gode tips til hvordan jeg kan få slutt på det, har tenkt å holde meg til 9.juli 🙂 I tillegg trener jeg så ofte jeg kan/orker og spiser mest mat som er laget fra bunnen av 😉 Har gått ned ca 8-9 kg siden 2.januar, og vil enda gå ned litt til, men målet er å bli sterk og sunn og ikke få den typiske sommerkroppen.. Hadde blitt kjempe glad for svar 😀

  1. Hei du!:) Så utrolig flink du er, det er jo kjempelenge!
   Jeg har skrevet to egne innlegg om konkrete tips mot søtsug her:

   http://www.wa2wo.com/2015/02/2

   http://www.wa2wo.com/2015/03/0

   Andre tips som personlig funker for meg er å spise mat som gir jevn og treg blodsukkerstigning, søtpotet ( Du kan jo prøve søtpotet muffins oppskriften jeg la ut for noen dager siden helt uten sukker: http://www.wa2wo.com/2015/05/2… ) frisk luft og vann:)

   Det høres ut som du har en fornuftig tankegang og det er det jeg er sikker på du vil nå lengst med! Masse lykke til videre, stå på flinke du!:D

 8. Hei 🙂 Jeg er en jente som går siste året på ungdomsskolen, nå har jeg holdt meg nesten 80 dager for godteri, chips, is, kake ++ men nå i det siste har jeg sykt ofte søtsug… jeg lurte på om du hadde noen gode tips til hvordan jeg kan få slutt på det, har tenkt å holde meg til 9.juli 🙂 I tillegg trener jeg så ofte jeg kan/orker og spiser mest mat som er laget fra bunnen av 😉 Har gått ned ca 8-9 kg siden 2.januar, og vil enda gå ned litt til, men målet er å bli sterk og sunn og ikke få den typiske sommerkroppen.. Hadde blitt kjempe glad for svar 😀

  1. jeanettewa2wo

   Hei du!:) Så utrolig flink du er, det er jo kjempelenge!
   Jeg har skrevet to egne innlegg om konkrete tips mot søtsug her:

   http://www.wa2wo.com/2015/02/24/100-dager-uten-godteri-bli-kvitt-sotsuget-for-godt-med-disse-tipsene/

   http://www.wa2wo.com/2015/03/06/6-tips-som-far-sotsuget-til-a-forsvinne-ned-23-kg-til-na/

   Andre tips som personlig funker for meg er å spise mat som gir jevn og treg blodsukkerstigning, søtpotet ( Du kan jo prøve søtpotet muffins oppskriften jeg la ut for noen dager siden helt uten sukker: http://www.wa2wo.com/2015/05/26/sunne-sukkerfrie-sotpotetmuffins/ ) frisk luft og vann:)

   Det høres ut som du har en fornuftig tankegang og det er det jeg er sikker på du vil nå lengst med! Masse lykke til videre, stå på flinke du!:D

 9. hei!kjempe bra innlegg 🙂 men jeg har et spørsmål og det er at på bloggen så er det sånn bloggklubb er det helt gratis og melde seg inn i og hvordan kan jeg tjene penger på bloggen og en ting til hvordan legger jeg til linker i blogginnleggene mine som freks hvis jeg har kjøpt et øyenskyggepalett så skal jeg legge til link om hvor man kan få kjøptet og da ser jeg at det er veldig mange som skriver HER og da kan man bare trykke inn på den linken og komme rett in på produktet på nettet. håper du kjønte hva jeg mener 🙂 hadde satt kjempe stor pris på om du kunne svare <3

  1. Hei. Tusen takk for det:)

   Bloggklubben er en egen klubb på blogg.no slik jeg har forstått det, har aldri vært medlem selv så vet ikke hvordan det fungerer. Når det gjelder å tjene penger på blogg så tenker du kanskje affiliate programmer (?) hvor lesere kjøper det du linker til, også tjener du et par kr per salg foreksempel. Da er det bare å melde seg inn i forskjellige affiliate programmer du finner. ( Søk opp på google og les deg frem til det du måtte like). Annet er jo sponsor innlegg.

   HER funksjonen du nevner må du rett og slett google for den aktuelle bloggplattformen du blogger på. Jeg kan ingenting om koding men bruker å sette inn lenke i selve innlegget via lenkesymbolet som ofte finnes blant knappene over innlegget når man skriver, men som sagt google det frem for den plattformen du er på. Det finnes mange gode forklaringer der ute:)

   Håper det hjalp litt, lykke til <3

 10. hei!kjempe bra innlegg 🙂 men jeg har et spørsmål og det er at på bloggen så er det sånn bloggklubb er det helt gratis og melde seg inn i og hvordan kan jeg tjene penger på bloggen og en ting til hvordan legger jeg til linker i blogginnleggene mine som freks hvis jeg har kjøpt et øyenskyggepalett så skal jeg legge til link om hvor man kan få kjøptet og da ser jeg at det er veldig mange som skriver HER og da kan man bare trykke inn på den linken og komme rett in på produktet på nettet. håper du kjønte hva jeg mener 🙂 hadde satt kjempe stor pris på om du kunne svare <3

  1. jeanettewa2wo

   Hei. Tusen takk for det:)

   Bloggklubben er en egen klubb på blogg.no slik jeg har forstått det, har aldri vært medlem selv så vet ikke hvordan det fungerer. Når det gjelder å tjene penger på blogg så tenker du kanskje affiliate programmer (?) hvor lesere kjøper det du linker til, også tjener du et par kr per salg foreksempel. Da er det bare å melde seg inn i forskjellige affiliate programmer du finner. ( Søk opp på google og les deg frem til det du måtte like). Annet er jo sponsor innlegg.

   HER funksjonen du nevner må du rett og slett google for den aktuelle bloggplattformen du blogger på. Jeg kan ingenting om koding men bruker å sette inn lenke i selve innlegget via lenkesymbolet som ofte finnes blant knappene over innlegget når man skriver, men som sagt google det frem for den plattformen du er på. Det finnes mange gode forklaringer der ute:)

   Håper det hjalp litt, lykke til <3

 11. Hei, henger meg på her å sier som de andre “kjempeflott innlegg”. 🙂 Kjempe flott hva du har klart å gå ned i vekt også! Du kan men stor trygghet klappe deg på skuldrene å være stolt 🙂
  Vel, over til spm. Jeg lurer litt på sånn ca når du spiste måltidene dine. Det er jo ikke vanskelig å vite at man helst skal spise sånn ca. hver 3-4 time, men når på døgnet spiste du frokost, lunch, middag evt. kveldsmat?
  Takk for svar og ha en fortsatt fin sommer 🙂
  Kari 🙂

  1. Tusen tusen takk! Det setter jeg virkelig pris på:)
   Vet du, jeg har aldri hatt og kommer nok aldri til å ha “faste” måltider og tidsrom nettopp fordi jeg har en såpass ustabil døgnrytme til tider at det alltid blir forskjellige tidspunkt. Noen dager spiser jeg frokost kl 8, andre dager kl 11 og lunsjen bruker også lett å forskyve seg utover mot ettermiddagen slik at middagen er sent på kvelden. Jeg bruker vel å spise frokost, deretter tar jeg meg noe mellomåltid, så lunsj, middag og kveldsmat. Til kveldsmat spiser jeg ofte middagsrester slik at jeg spiser middag flere ganger om dagen og etter trening spiser jeg alltid rett etterpå. Jeg trener også til veldig forskjellige tidspunkt alt etter hva som passer meg.

   Ha en fin sommer du å:)

   1. Tusen takk for svar 🙂

    Nei, det er vanskelig å ha “faste” måltider. Hverdagen varier så mye at det hender middagen, blir som du sier, sent på kvelden… Men, selv om man vil gå ned i vekt, må man jo leve “normalt” også. Det viktigste er vel å få i seg som du sier, mindre kalorier enn man bruker, iallefall til man oppnår ønsket vekt.
    Jeg prøver nå å ligge på ca. 1200 – 1300 kalorier og prøver å få trent 5 ganger i uken. Variert mellom styrke og kondisjon. Jeg tror kanskje jeg får i meg litt lite med kalorier, med tanke på at jeg trener 5 dager i uken og går en del tur med hundene mine. Kan jeg spørre, du har sikkert skrevet det før men…, hva ligger du på i kalorier om dagen og hvor mange ganger i uken trener du? Kropper er forskjellige, så jeg vet godt at det som fungerer for en ikke trenger nødvendigvis å fungerer for andre. 🙂
    Kari

   2. Bare hyggelig:) Jeg er helt enig, selvfølgelig må man kunne leve “normalt”. Enten man vil ned i vekt, opp i vekt eller foreksempel bygge muskler bør man tenke på at dette er noe man skal kunne leve med resten av livet og da kan man stille seg spørsmål som: Vil jeg leve hele livet uten sjokolade? Vil jeg trene 6 dager i uken resten av livet? Etc etc. Det er lurt å tenke slik nettopp for at man ikke skal hive seg utpå med iver og lyst og fullt gir og dermed kjøre seg helt ut og gi opp.

    Det må jeg personlig si at jeg synes høres helt vanvittig lite ut, spesielt når du trener 5 ganger i uken så der har du nok fullstendig rett. Jeg har aldri regnet sånn nøye på kalorier men vil tippe jeg ligger på et sted mellom 15-1600 og opp til 2000 – 2300 kalorier om dagen. Det gjorde jeg også under hele vektnedgangen og hvis jeg trener hardt må jeg spise mer enn hvis jeg foreksempel har en “lat” dag:) Jeg spiser når jeg er sulten, uansett hvor mye eller lite jeg har spist en dag og jeg stopper når jeg er sånn passe mett, ikke så mett at kvalmen tar meg.

    Jeg trener alt i fra 3 – 4 ganger i uken, nå om sommeren kanskje 2 – 3:)

 12. Kari H. Huseby

  Hei, henger meg på her å sier som de andre “kjempeflott innlegg”. 🙂 Kjempe flott hva du har klart å gå ned i vekt også! Du kan men stor trygghet klappe deg på skuldrene å være stolt 🙂
  Vel, over til spm. Jeg lurer litt på sånn ca når du spiste måltidene dine. Det er jo ikke vanskelig å vite at man helst skal spise sånn ca. hver 3-4 time, men når på døgnet spiste du frokost, lunch, middag evt. kveldsmat?
  Takk for svar og ha en fortsatt fin sommer 🙂
  Kari 🙂

  1. jeanettewa2wo

   Tusen tusen takk! Det setter jeg virkelig pris på:)
   Vet du, jeg har aldri hatt og kommer nok aldri til å ha “faste” måltider og tidsrom nettopp fordi jeg har en såpass ustabil døgnrytme til tider at det alltid blir forskjellige tidspunkt. Noen dager spiser jeg frokost kl 8, andre dager kl 11 og lunsjen bruker også lett å forskyve seg utover mot ettermiddagen slik at middagen er sent på kvelden. Jeg bruker vel å spise frokost, deretter tar jeg meg noe mellomåltid, så lunsj, middag og kveldsmat. Til kveldsmat spiser jeg ofte middagsrester slik at jeg spiser middag flere ganger om dagen og etter trening spiser jeg alltid rett etterpå. Jeg trener også til veldig forskjellige tidspunkt alt etter hva som passer meg.

   Ha en fin sommer du å:)

   1. Kari H. Huseby

    Tusen takk for svar 🙂

    Nei, det er vanskelig å ha “faste” måltider. Hverdagen varier så mye at det hender middagen, blir som du sier, sent på kvelden… Men, selv om man vil gå ned i vekt, må man jo leve “normalt” også. Det viktigste er vel å få i seg som du sier, mindre kalorier enn man bruker, iallefall til man oppnår ønsket vekt.
    Jeg prøver nå å ligge på ca. 1200 – 1300 kalorier og prøver å få trent 5 ganger i uken. Variert mellom styrke og kondisjon. Jeg tror kanskje jeg får i meg litt lite med kalorier, med tanke på at jeg trener 5 dager i uken og går en del tur med hundene mine. Kan jeg spørre, du har sikkert skrevet det før men…, hva ligger du på i kalorier om dagen og hvor mange ganger i uken trener du? Kropper er forskjellige, så jeg vet godt at det som fungerer for en ikke trenger nødvendigvis å fungerer for andre. 🙂
    Kari

   2. jeanettewa2wo

    Bare hyggelig:) Jeg er helt enig, selvfølgelig må man kunne leve “normalt”. Enten man vil ned i vekt, opp i vekt eller foreksempel bygge muskler bør man tenke på at dette er noe man skal kunne leve med resten av livet og da kan man stille seg spørsmål som: Vil jeg leve hele livet uten sjokolade? Vil jeg trene 6 dager i uken resten av livet? Etc etc. Det er lurt å tenke slik nettopp for at man ikke skal hive seg utpå med iver og lyst og fullt gir og dermed kjøre seg helt ut og gi opp.

    Det må jeg personlig si at jeg synes høres helt vanvittig lite ut, spesielt når du trener 5 ganger i uken så der har du nok fullstendig rett. Jeg har aldri regnet sånn nøye på kalorier men vil tippe jeg ligger på et sted mellom 15-1600 og opp til 2000 – 2300 kalorier om dagen. Det gjorde jeg også under hele vektnedgangen og hvis jeg trener hardt må jeg spise mer enn hvis jeg foreksempel har en “lat” dag:) Jeg spiser når jeg er sulten, uansett hvor mye eller lite jeg har spist en dag og jeg stopper når jeg er sånn passe mett, ikke så mett at kvalmen tar meg.

    Jeg trener alt i fra 3 – 4 ganger i uken, nå om sommeren kanskje 2 – 3:)

 13. Kine Gustavsen

  Hvordan proteinshake bør man drikke?☺️Takk for supre tips og triks! Veldig inspirerende
  Takk for svar! Kine

  1. Hei du:) En proteinshake du liker og derfor setter pris på å drikke er egentlig mitt beste tips. Prøv deg frem 🙂 Bare morro <3

Write a comment

Your email address will not be published.