Vinn luksusbehandling hos Bahia’s!

wa2wobahias14wa2wokonkurranse


Alle som legger igjen e-post i nederst i innlegget er med i trekningen av helt samme behandling som meg! I tillegg får dere et gavekort på 100,- som kan brukes ved valgfri behandling over 399,- hos Bahia’s! Ikke glem å DEL på facebook!
Masse lykke til dere, dette vil dere ikke gå glipp av!

wa2wobahias7

Den medisinske fotpleien hos Bahia’s er fra en annen verden, sånn seriøst.

Untitled

Jeg var helt utslitt da jeg haltet inn i salongen på Frogner og hadde klart å pådra meg så mye som 4 gnagsår (!) på en dag siden jeg selvfølgelig tok på meg noen ubrukelige sko. Jeg ble skjemt bort med medisinsk fotpleie hvor både ben og rygg ble tatt godt vare på, jeg ble servert champagne og fikk pyntet neglene mine i flere timer. Helt fantastisk. Etterpå føltes bena så lette at jeg nærmest fløy gjennom luften. Jeg tror jeg må ta meg tid til fotbehandling litt oftere enn hvert 3. år.

Hvis du trodde du hadde opplevd luksus, kvalitet og service i en skjønnhetssalong før, må du nesten tro om igjen. Her legger de vekt på økologiske produkter, kvalitet og service til en rimelig pris og dette er helt klart et av de beste stedene jeg har vært og fått behandling hos i Oslo. Hvis det er ett sted dere bør besøke i Oslo, er det Bahia’s Beauty-full-world.

wa2wobahias9

wa2wobahias17wa2wobahias23wa2wobahias12wa2wobahias1

Jeg drasset såklart med meg halve familien min inn i salongen siden de kom med fly fra sørlandet samme dag og lille Isabel som jeg er tante til hadde det så gøy! Hun fikk is, leketøy og fikk lakket neglene sine.
For en stemning i salongen, for en service, og for et resultat. Med hånden på hjertet er dette virkelig en av de beste salongene jeg noensinne har besøkt både på både kvalitet, service, ansatte, behandlinger og pris. Jeg og Andreas ble gode venner med flere av de som jobber i salongen etter kun ett eneste besøk og har allerede avtalt lunsj. Fantastiske mennesker i en helt fantastisk salong!

Pssst! Gratulerer til vinneren av gooodiebag konkurransen på Wawoblogg! Nå kan alle som ikke vant melde seg på i skjemaet under og vinne luksuspleie hos Bahia’s på Frogner, Oslo. 

vinnerwa2wo

Pssst! Gratulerer til vinneren av gooodiebag konkurransen på Wawoblogg! Nå kan alle som ikke vant melde seg på i skjemaet under og vinne luksuspleie hos Bahia’s på Frogner, Oslo. 

DEL på facebook og masse lykke til:*

4 Comments

    1. Husk å fyll inn mailen din i selve registeringskjemaet for konkurransen nederst i innlegget:) Lykke til så mye <3

  1. ijamartinez01@gmail.com .. Det hadde vært uendelig bra å vinne det der, og det hadde jeg virkelig trengt. Fint å ha noe å glede seg til etter 1 år med selvskadning, blitt mobbet og hatt et helvete med politi og barnevern. Jeg har blitt mobba i 7 mnd og angsten er stor for at det skal skje igjen

    1. Utrolig leit å høre at du har hatt det så tøft kjære deg <3 Sender deg mange gode tanker <3 Husk forresten å fyll inn mailen din i selve registeringskjemaet for konkurransen nederst i innlegget:) Lykke til så mye <3

Write a comment

Your email address will not be published.