Kom i sommerform hjemme! Anbefaling av trenings DVD!

I dag tenkte jeg det kunne være morro og givende å throwbacke et innlegg fra for en stund tilbake hvor jeg anbefalte mine aller beste trenings dvd – er. Disse funker som fjell og er ekstra kjekke å ha om du liker å føle at du ikke trener ” fullstendig på egenhånd” og kanskje trenger et ekstra push, samt lære deg nye øvelser og presse deg selv.

Det er ingen hemmelighet at jeg er og har vært stor fan av Jillian Michaels i svært mange år nå og jeg har brukt henne som motivasjon hele veien. Jillian er ei fantastisk dame, ikke minst: Hun skaper helt RÅ treningsøkter du kan utføre på egenhånd hjemme kun ved hjelp av et par hantler, matte og eventuelt steppekasse.

Untitled

1. plass: The Biggest winner: How to win by losing.
Dette er en samleboks med hele 5 dvd – er som både er eksplosive og fullstendig geniale. Dette er min favoritt av alle trenings dvd – er jeg har forsøkt opp gjennom tidene. Her får du cardio, styrketrening og kickboks i en og samme boks hvor du bruker de forskjellige dvd platene for hver dag og dermed får trent alle muskelgrupper med pause imellom. Om du pusher på kan du virkelig få godt utbytte og raske resultater med denne samleboksen. Det beste av alt: Treningsøktene er under 45 min lange, noe som er helt perfekt etter min mening!
Utstyr: Steppekasse HER, treningsmatte HER og hantler HER

2. plass. 30 days Shred med Jillian Michaels
Denne DVD-en vet jeg har vært og er ganske populær og det er ikke uten grunn. Jeg fikk den selv i gave av Andreas etter å ha ønsket meg den for en stund tilbake. Dette er en trenings dvd som har vært brukt flittig av undertegnede i lang tid. Treningsøktene er enkle, korte og effektive. Dvd – en består av 3 program hvor du starter på nivå 1 og øker selv etterhvert som dagene går og du blir sterkere og får bedre kondisjon. Hver økt varer kun ca 20 min og det er ikke alltid så mye mer som skal til, hvis disse minuttene brukes effektivt vel å merke.
Utstyr: Treningsmatte HER og hantler HER

3. plass. The Biggest Loser Power Sculpt.
Rekk opp hånda de av dere som har fått med dere programmet The Biggest Looser!
Denne dvd- en inneholder også 3 økter med 3 forskjellige trenere hvor du selv velger nivå alt etter hva du er i stand til og orker å utføre. Denne dvd- en er kanskje den jeg liker minst av alle jeg har av Jillian Michaels, men den står fremdeles høyt på listen og da jeg elsker å variere har jeg brukt denne flittig i perioder. Alt i alt en helt grei trenings dvd.
Utstyr: Treningsmatte HER og hantler HER

wa2wo3

Selv har jeg fått tak i alle disse dvd – ene på Amazon.com og vet de er å få tak i forskjellige steder på internett så det er bare å søke. Vær obs på at noen dvd – er fra utlandet har en sperre som gjør at de ikke kan spilles av på alle avspillere så sjekk opp i dette for å være sikker.
God trening og ha en strålende dag!:*

4 Comments

  1. louisebellingmo.femelle.no

    Så fint innlegg! Har tenkt leeenge på å skaffe meg hjemme videos, men så er det å finne noe man liker da! :p Gode tips her iallefall.. Håper du nyter solen like mye som meg om dagen ^^ <3

    1. Tusen takk! Ja det er jo nettopp det, ingenting er så umotiverende som dårlige treningsfilmer. I like måte flotte du, det gjør jeg!:D <3

  2. Må være så ærlig å si at jeg syns du har melket vektnedgangen din så mye du kan snart. Du burde skrive innleggenemen ha litt lengre intervaller mellom dem.

    1. Takk for tilbakemeldingen. Det at du legger vekten på å “melke” vektnedgangen, sier en del om hvordan du tenker. Dette er helt nytt for svært mange, et veldig etterspurt tema og jeg har ikke rukket igjennom halvparten av det folk etterspør enda, så det kommer nok til å fortsette å være en del innlegg om dette, nettopp pga den enorme etterspørselen og ikke fordi noen prøver å “melke” noe. Må også påpeke at du skriver det i et innlegg med anbefaling av treningsvideoer, det handler ikke engang om vektnedgangen min, men tips til andre om treningsøvelser og å komme i form:)

Write a comment

Your email address will not be published.