Slik fresher du opp de gamle vårskoene dine på 10 min!

Solen skinner, det er ny våruke og værmeldingen skravler om årets varmeste dag så langt. Jeg synes derfor det passet seg perfekt med en aldri så liten throwback på et lite, enkelt og søtt DIY prosjekt jeg gjorde på bloggen for en stund siden og som jeg må si jeg ble strålende fornøyd med:

Sebramønster på de gamle vårskoene på 10 min!
Alt du trenger er hvite sko, blyant, viskelær og stofftusj. Er skoene skitne gjør du lurt i å vaske dem først. Jeg bruker å vaske gamle stoffsko surret inn i et gammelt laken eller lignende i vaskemaskinen.

Tegn sebrastriper på begge skoene. Bruk blyant i tilfelle du gjør feil og ønsker å rette noe opp. Etterpå fyller du helt enkelt inn feltene med stofftusjen. La skoene tørke.

På 1 – 2 -3 har du gjort om vårskoene dine!

1017542-11-13747826944121017542-11-1374782622974

Nå fyker jeg avgårde til byen for ryggen begynner endelig å bli bedre ( Hurraa!). Jeg håper dere likte dette lille throwback prosjektet. Må si jeg savner å gjøre litt DIY’s inne her på bloggen innimellom. Kanskje det blir flere nå mot sommeren, hvem vet? Nyt dagen dere:*

6 Comments

 1. Jeg tør faktisk ikke å gjør det, er så dårlig til å tegne at det ikke burde være lov, jeg hadde ødelagt skone mine.

  1. Haha, så søt du er. Jeg er sikker på det hadde blitt fint, er jo derfor du har viskelær og blyant til å begynne med:D <3

   1. Vandiiis

    Veldig godt poeng! XD Tenkte ikke på det.

 2. Camilla Heindorf

  Så stilige. Jeg har noen sko som jeg må få gjort noe med. Elsker DIY. 😀

  1. Takk for det herlige du!:D Åh så gøy, da kan du jo bare hive deg i gang med tegningen:D

Write a comment

Your email address will not be published.