Treningsskade – Bør jeg ignorere disse smertene?

wa2wot1

Hei fine dere. How’s life treating you? Selv ligger jeg en smule hjelpesløs på sofaen etter tiltagende intense dype lynaktige smerter i øvre del av ryggen og ryggbladet som nå har spredd seg rundt forbi og enda litt dypere helt til jeg nesten ikke kan bevege overkroppen. Jeg aner ikke hva det er, alt jeg vet er at det er intense, dype, lynaktige smerter som kun har forverret og forverret seg siden påske og nå er jeg sengeliggende. Hva i alle dager er dette? Har dere forsøkt å google dere frem til løsninger noen gang? Jeg er mesteren på dette området og det anbefales overhodet ikke, bare sånn til generell opplysning. Ikke gjør som meg.

Det startet som sagt i påsken og har kun forverret seg for hver eneste aktivitet jeg har gjort frem til jeg nå nesten ikke kan bevege meg. Nå venter legetime til uken, hvis jeg klarer å vente så lenge. Jeg satser på at legen sier ” Jeanette. Dette kan jeg fikse på 1 øyeblikk med min magiske trylle bort alt tryllestav. Etterpå kan du ta deg en løpetur igjen og løfte vektene dine og du vil aldri mer få så vondt“. Er det normalt å være litt nervøs for hva dette er eller? Jeg skal herved tilbringe lørdagskvelden på sofaen med tåredryppende, intense Oscar filmer istedetfor dansende rundt på fine Ariel sin bursdagsfest. Jeg ser ihvertfall frem til en deilig middag kjære Andreas skal ordne i kveld. Nyt resten av helgen dere så skrives vi igjen i morgen:*

9 Comments

 1. Dette kan være galleblæra kanskje? Mange som har hatt stort vekttap kan få problemer med dette og slik jeg har lest er det lokalisert slik du beskriver. Ønsker deg riktig god bedring Jeanette..

  1. Oi, det ante jeg ikke engang. Tusen takk for det. Jeg skal høre med legen. God helg!:)

 2. Slik du forklarer smerten vil jeg nesten tro det er en bettenelse. Hadde slike smerter i lang tid, men svake slik at jeg klarte å trene. Men etter en økt med masse svømming ble smertene så vonde at jeg ikke klarte å sove. Dro til legen noen dager etter å fikk en resept fra legen på ibux som jeg skulle ta tre ganger om dagen i en uke. Altså ble det 1 uke med treningsfri på meg! Smertene ga seg, men treningen har jeg dessverre ikke fått startet på pgrunn av at dosen ibux ble for stor for min lille kropp. Det er sikkert ingen stor fare, men jeg skjønner at smerten er forferdelig. Legen kommer til å gi deg beskjed om du evt må ta det med ro i noen dager!

  1. Åh huff det hørtes ikke godt ut. Kan jeg spør hva som gjorde at du ikke kunne starte å trene igjen ift at det ble for store mengder ibux til din kropp? Har du fått etter reaksjoner eller noe varig som følge av det? Utrolig leit å høre og litt skummelt å men ja, legen vet nok hva jeg kan og ikke kan gjøre jeg bare virkelig hater å ikke tørre eller kunne trene akkurat nå for jeg er helt avhengig av trening og bevegelse for å ha det godt. Tusen takk for svar:)

   1. Jeg er 18 år og tre ibux hver dag i syv dager ble for hardt for kroppen min. Ble liggende med sterke smerter i magen pluss resten av kroppen i 4 dager etter jeg sluttet på tablettene, men smerten og bettenelsen ble det slutt på. Jeg har dessverre ikke startet å trene etter dette siden torsdag denne uken var siste dagen med smerter, i tillegg har jeg vært en smule usikker på om jeg skulle starte i helgen, men der valgte jeg og heller å vente til mandag. Nå er jeg mest spent på om jeg kan trene alt jeg vil trene siden jeg virkelig hater og utelukke deler av kroppen når jeg trener! Tror ikke det er noen fare, men kroppen min er lite mottakelig for medisiner generelt.

   2. Jeg forstår. Tusen tusen takk for at du tok deg tiden til å svare:) Masse god bedring!

 3. Camilla Heindorf

  Du burde kanskje dra til legen. Det høres ikke godt ut. Klem.

  1. Tusen takk <3 Ja, jeg skal til legen og satser på dette går over i en fei!:D

 4. Jeg hadde de samme smertene som deg i 4 mnd. Smertene var helt uholdelige. Når det vr på sitt værste så klarte jeg ikke å gå, bare krabbe Jeg gikk til legen etter 1 mnd, han sa at det var vanlige rygsmerter, så tenkte ikke mer over det, men når det ikke var over på 4 mnd, så kontaktet jeg legen på nytt, fikk da fastlegen denne gangen (sist var det en praktikant), jeg ble henvist til røntgen, og det viste seg at jeg har en liten skjevhet i ryggen pluss en liten skiveutglidning. Alt dette bare pga en fotball hardt i armen.

  Jeg sliter fortsatt litt med dette, men ikke så ille om det var.
  Så oppsøk legen, du kan ha en skiveutglidning, du får da beskjed om hva du kan gjøre.

Write a comment

Your email address will not be published.