3 geniale måter å style håret på til våren og sommeren!

Reklame
Tørrshampo fra Batiste er min bestevenn og har vært det i svært lang tid, både fordi det er enkelt, funker som fjell og fordi jeg unngår hyppig hårvask for å skåne håret mest mulig.
Nå skal jeg vise dere 3 helt enkle måter jeg styler håret mitt i hverdagen og i situasjoner hvor man ønsker å se finest mulig ut, på kortest mulig tid.

wa2wobatiste1

1. Det er sommer, festivaler, strandfester og lange late dager på stranden hvor du ikke ønsker eller trenger å bruke flere timer på å friske opp håret i situasjoner hvor det ikke er verken tid eller lyst til det. Hva gjør du?

Skittent, flatt og grusomt hår etter 3 dagers elleville festival dager? Been there, done that. Ikke ta det så tungt!

wa2wobatiste2

Finn frem Batiste tørrshampoen din og fiks opp i hele problemet på et par minutter.
Spray langs hodebunnen, på sidene og hvor enn du måtte trenge en rask dusj før du masserer shampoen godt inn i håret. La den virke i 2 – 3 minutter før du grer igjennom håret enten med en børste, kam eller fingrene dine om det er det eneste tilgjengelige.

wa2wo-collage1

Vips! Du er good 2 go igjen og kan fortsette festival livet med rent, velduftende hår! ( Her har jeg brukt Batiste tørrshampo med nydelig blomster duft )

wa2wobatiste55f

2. Du kommer rett ut av dusjen med nyvasket, vått hår og får med ett ekstremt dårlig tid da bestevenninnen din forteller deg at du har maks 30 minutter på å bli klar istedetfor 3 timer som opprinnelig planlagt. Hva gjør du?

wa2wobatiste14

Jeg finner ihvertfall frem Batiste tørrshampoen min til brunetter såklart!

wa2wobatiste15

Nå kan du velge om du går for en helt enkel styling hvor du bruker selve tørrshampoen til å style håret etter føning istedetfor en hel haug andre produkter i et desperat forsøk på å få en frisyre til å holde med nyvasket hår. Har jeg helt nyvasket hår er det også vanskelig å style og da bruker jeg Batiste tørrshampo for lettere kunne style ( tørrshampo er nemlig genialt å bruke, også på nyvasket hår for å få det mer samarbeidsvillig) samt blander gjerne tørrshampoen med tilfeldige bølger i håret, istedetfor å forsøke å krølle runde lokker når håret er nyvasket og glatt. Ta gjerne med deg den lille varianten av Batiste tørrshampo i vesken for å fikse på frisyren utover kvelden og du er good 2 go! ( Her har jeg brukt Batiste tørrshampo med litt farge i til brunetter. Det finnes også en til blondt hår )

wa2wobatiste16


3. Du vil ha en enkel men pen hverdagsfrisyre med volum og har kun 5 minutter på deg! Hva gjør du?

wa2wobatiste7

Finn frem Batiste XXL Volume tørrshampoen din og lag en enkel hestehale med volum på toppen! Hestehale er alltid pent og også den letteste måten å style håret på om man har dårlig tid. Adder du til litt volume med tørrshampo blir hestehalen dobbelt så pen.

wa2wobatiste6

Batiste XXL Volume en av mine personlige favoritter da den gir ekstremt godt med volum.

wa2wo-collage2

Start med å gre håret bakover og spray luggen, noe av håret bak luggen og sidene med tørrshampo. Masser shampoen godt inn, vent 3 minutter og gre den ut igjen. Sett deretter opp håret i hestehale og style som ønsket. ( Ønsker du enda mer volum er det bare å tupere litt i tillegg)

wa2wobatiste10

Her ser dere hvor mye volume Batiste XXL Volume tørrshampo gir håret mitt, uten at jeg har gjort noe annet med det.

wa2wobatiste12wa2wobatiste13

PSST! VINN en stor gavepakke fra Batiste til deg OG en venninne! Bli med i konkurransen til @Batisteno HER! eller ved å klikke på bildet under!

wa2wo-batiste

Ha en nydelig søndags kveld videre og lykke til i konkurransen!:*

2 Comments

  1. Louisebellingmo.blogg.no

    Så gøy innlegg! Takk for tipsene ^^ Sliter veldig med styling etter å ha nyvasket håret 🙂 But maybe not anymore!?^^

    1. Tusen takk fine du!:D Jeg elsker tørrshampo, er seriøst stor forbuker, haha!:D

Write a comment

Your email address will not be published.