Fra XXL til SMALL! Dette spiste jeg!

Det jeg får absolutt flest spørsmål om etter ” 100 dager uten godteristartet er hva jeg spiste for å gå ned 23 kg, og dette er noe jeg får spørsmål om mangfoldige ganger om dagen.

I dag skal jeg derfor notere ned den type mat jeg spiste og eksempel på hvordan en vanlig dag så ut underveis i vektnedgangen min. Senere kan jeg gå mer inn på detaljer, oppskrifter og lignende om det er noe dere ønsker.

Les også resten av Helse & Kosthold innleggene mine her på bloggen for tips, inspirasjon og motivasjon HER.

collagewa2wofwa2woooooo-1024x757

For det første vil jeg nevne følgende: Jeg gikk ikke på diett. Jeg spiste ikke lite mat ( jeg spiste faktisk mer enn før ). Man skal ikke nødvendigvis spise lite om man vil ned vekt, man skal spise seg passe mett med sunn, næringsrik mat og om du vil telle kalorier eller ikke, er litt opp til deg. Jeg telte ikke kalorier slavisk men visste sånn ca hvor mye jeg fikk i meg per måltid. Dette kan du enkelt lære deg ved å begynne å se på kcal og næringsinnhold i de forskjellige produktene. Les alltid bakpå matvaren så du vet hva du putter i kroppen din.

Husk også dette: Vekten er ikke det viktigste, ikke i nærheten engang. Det handler ikke om å forsøke å være noen andre eller om å slanke seg. Det handler ikke om å forandre den du er, men å ta vare på deg selv. Stikkord som proteiner, grønnsaker, omega 3, styrketrening og nok vann er noe jeg anbefaler dere alle å tenke over, samt å ikke være fanatisk eller å stresse med tiden. Endring av livsstil tar tid og hvis du har dårlig tid, er for fanatisk, overtrener, spiser for lite eller på andre måter potensielt “skader” både kropp, helse og psyken over tid er det stor fare for at du aldri når målet ditt. Jeg regner med du vil være frisk, glad og lykkelig istedetfor sulten, ulykkelig, sliten, sint og utslitt?

instagram

Maten jeg spiste for å gå ned 23 kg ( Husk at det ikke finnes noen fasit, alle mennesker er forskjellige og om du ønsker en konkret måltidsplan anbefaler jeg deg å henvende deg til noen som er sertifisert innen ernæring):
Havregryn. Jeg spiste og spiser fortsatt en del havregryn, da oftest til frokost. Jg bruker rismelk siden jeg ikke tåler melk og lager aldri havregrøt enkelt og greit fordi jeg liker mye bedre ren, ukokt havregryn.
Alle mulige grønnsaker. Jeg spiste og spiser så mye grønnsaker jeg bare klarer, det samme anbefaler jeg alle andre også å gjøre. Rå, kokt, stekt, ovnsbakt. I salater, som snacks, i gryteretter, supper. You name it. Hiv innpå med grønnsakene så mye du bare orker.
Fisk. Jeg skal ikke skryte på meg å spise mye fisk for her har jeg stort forbedringspotensiale. Men jeg spiser likevel fisk og da er det snakk om ren fisk. Ikke fiskepinner og lignende. I tillegg tar jeg omega 3.
Rent lyst kjøtt som kyllingfilet, kalkunfilet, kyllingkjøttdeig, strimlet svinekjøtt og lignende.
Rent rødt kjøtt som karbonadedeig, biff og lignende.
Egg. Jeg spiste og spiser fortsatt mye egg. Kokt, stekt, omelett, rått i smoothier og lignende. Om noen skulle lure spiser jeg som regel plommen også men ikke når jeg lager smoothie med egg i.
Frukt. I starten spiste jeg svært mye frukt som erstatning for godteriet jeg spiste mye av før. Dette hjalp enormt på søtsuget.
Bær. Jordbær, blåbær, bjørnebær og andre bær. Her kan du også bare hive innpå etter min mening og nå har jeg byttet ut en god del frukt i kostholdet med bær etter tips fra dyktige Helle.
Proteinshakes. ( Denne. Adlinket ) Jeg drakk 1 til 2 proteinshakes om dagen og gjør det fortsatt. Jeg tar minimum 1 shake etter hver treningsøkt, uavhengig av hvilken trening jeg har gjort. Noen dager blir det ingen shakes, noen ganger 2, noen ganger 1 og alt avhenger av hvor mye proteiner jeg klarer å få i meg gjennom maten. Jeg forsøker alltid å få meg minst 1.5 – 2gram protein pr kg kroppsvekt.
Brun ris. Jeg spiste brun ris til middager og bruker det fortsatt. Andre ganger blandet jeg det inn i omeletter hvis jeg hadde leftovers etter middagen foreksempel.
Fullkornpasta. Vanlig pasta ble byttet ut med fullkornpasta til middager.
Nøtter. Jeg elsker cashew og pistasje nøtter og spiser nok litt mer enn “anbefalt” men nå har jeg alltid likt å gjøre ting på min måte, og ikke følge slavisk hva noen andre måtte mene.
Sunne oljer brukte jeg hovedsakelig til å steke med samt innimellom i salater.
Rent kjøttpålegg.

Les også: California Love

wa2woj1010

Mat jeg fremdeles spiste, men litt mindre av:
Grovt, glutenfritt brød. Jeg kuttet brødmaten til maks 1 – 2 skiver om dagen, men ofte til kun et par ganger i uken.
Grove, glutenfrie knekkebrød. Det samme som jeg gjorde med brødmaten, gjorde jeg med knekkebrød.
Godteri, snacks og lignende. Jeg kuttet det først helt ut en stund før jeg deretter kuttet det ned til det minimale, og helst maks 1 gang i uken. Nå er jeg som flere av dere på 100 dager uten godteri utfordringen vår og dette er noe jeg kjører 1 – 2 ganger i året hvor jeg kutter godteri totalt, bare for å teste viljestyrken og presse meg.
Alkohol. Jeg kuttet ikke alkohol helt men jeg gikk fra å feste hver eneste helg til å ha noen glass vin eller champagne når jeg gikk ut.
Taco, pizza og hamburger. Jeg kuttet dette en god del hvor jeg da lagde sunnere versjoner av maten som foreksempel å bytte ut kjøttdeig med karbonadedeig, bruke fullkornlefser til tacoen, lage hjemmelaget sunnere pizza og lignende. Det er svært enkelt å gjøre junkfood om til sunnere mat så bare hyl ut om dere vil ha tips der.
Gele, soyadessert og lignende. Dette spiste jeg hvis jeg hadde lyst på noe søtt og frukt ikke ga meg “nok”. Jeg holdt det hovedsakelig til lørdager.
Juice. Jeg drakk 1 – 2 glass juice om dagen, men helst hjemmelaget.

collagewa2wowa2wo

Mat jeg så å si kuttet 100% ut:
– Hvitt brød
– Kaker
– Iskrem
– Sauser
– Dressinger
– Halvfabrikat, frossen ferdigmat
– Junkfood fra gatekjøkken. Dette spiser jeg derimot nå en gang innimellom.
– Ost, smør og andre meldeprodukter. NB! Siden jeg er allergisk. Hadde jeg tålt dette hadde jeg spist følgende under vektnedgangen: Lettost, skyr yougurt, cottage cheese, mager kesam.

Les også: Victoria’s Secret – I love you

Dagseksempel:
Frokost: Havregryn med rismelk, rosiner, bær og proteinshake. Omega 3 tilskudd
Mellomåltid: En – to neve nøtter og et par gulrøtter
Lunsj: Omelett med grønnsaker
Etter trening: Proteinshake og rosiner eller en liten banan
Middag: Rent kjøtt med masse grønnsaker og fullkornris
Mellomåltid: Frukt eller bær.
Kveldsmat: Et par grove knekkebrød med proteinrikt pålegg og masse grønnsaker.

JA eller NEI til flere slike poster? LIK innlegget om dette er noe du vil jeg skal fortsette med og ikke glem å følg meg på instagram: jeanettewa2wo om du vil ha mer motivasjonsboost, oppskrifter, flere før og etter bilder etc. Ha en nydelig helg flotte dere, nå hopper jeg i dusjen:*

64 Comments

 1. Ja gjerne flere slike innlegg 😀 Har du forresten noen tips til hvem proteinpulver som kan mette litt? For jeg bruker opp “maten” så fort av og til når jeg skal trene, og det gjør at jeg ikke alltid klarer å fullføre et helt treningsprogram, eller det jeg vil trene der og da. For da er jeg så sulten igjen at jeg er kvalm, og kan også bli svimmel av og til. Derfor hadde det vært kjekt om det hadde vært noe proteinpulver som mettet litt eller noe i den duren, og som kanskje ikke smakte så vondt også hehe 🙂 God helg til deg og 😀 ^_^ <3

  1. Det var hyggelig å høre!:D Oi, såpass ja, det er jo ikkenoe morro. Du mener at underveis i treningsøkten blir du helt matt og dårlig av sult, eller tenker du rett etter treningen? Hvis du oppkever dette under treningen vil jeg anbefale deg ( personlig anbefaling. Må igjen påpeke at jeg ikke er sertifisert på noen måte og bruker kun egne erfaringer når folk spør meg) å spise mer mettende mat før trening. Kan jeg spør hva du spiser før trening samt hvor lenge før, og eventuell hvilken trening du utfører? Har du smakt proteinpulveret jeg linket til i dette innlegget? Jeg synes det smaker SÅ godt!:) God helg ja, og tusen takk:D <3

   1. Ja underveis, slik at jeg ikke alltid klarer å holde på så lenge jeg egentlig vil. Om det er når jeg er ferdig gjør det ikke noe, for da skal jeg jo hjem å spise noe uansett + pluss at jeg fikk fullført 🙂 Prøver å spise mer mettende mat før trening. Men jeg sliter litt med å spise grov mat (altså om det er hele frø osv i maten så får jeg så lett brekninger). Før spiste jeg rundstykker(fine), men jeg skjønte fort at det var for dårlig mat for meg til å holde ut på treningen. Så jeg prøvde med knekkebrød, det hjalp noe, men jeg må finne ut av hvor mye jeg må spise før jeg går å trener. Noe som ikke alltid er like lett. Jeg veksler mellom å spise husmann knekkebrødet og noen av Ryvita sine knekkebrød. Foreløbig har jeg klart å spise Ryvita sin dark rye(som jeg tror er litt sunnere og kanskje metter litt mer?), har også klart å spise Ryvita sin lysegrønne (som jeg ikke kommer på navnet til akkurat nå). Jeg er dessverre litt kresen i matveien, men det har mer med brekningsrefleksen min å gjøre enn at jeg ikke liker enkelte mat osv. Prøver å spise like før jeg drar til trening, slik at jeg ikke skal bruke det opp for mye før jeg drar å trener. Det tar meg vel fem – 10 min å gå til treningen. Også hender det at jeg varmer opp på tredemølla i 10-15 min før jeg bruker ulike apparater til å trene med. Før varmet jeg opp på tredemølla før jeg brukte ro-maskinen, men nå tar jeg gå turen frem til treningen som en egen oppvarming. For er redd for å ikke orke det jeg skal. Har og hent at jeg brukte først å varme opp på tredemølla, så ro-maskin, og så noen andre treningsapparater. Men da ble det alt for mye, og fant vel igrunn ut at selve roingen var en egen økt i seg selv 🙂 Nei tror ikke jeg har smakt det, men tenkte å prøve det når jeg er ferdig med det proteinpulveret jeg har nå 🙂 Er ikke sikker på om det jeg har nå er til det bruksområdet som jeg ønsker å bruke det til 🙂 Vet du om “Diet protein – fitness control” kan brukes til mellommåltid eller om det bare er beregnet til før eller etter trening? 🙂 For står at det anbefales bare en porsjon. Jeg har ikke satt meg helt inn i proteinpulver, så vet liksom ikke hva jeg burde kjøpe og ikke 🙂 Håper du skjønner noe av det jeg har prøvd å forklare 🙂

   2. Her er bilde av esken til det jeg prøver å bruke nå 🙂

   3. Jeg forstår. Det første som slår meg er: Hvorfor ikke prøve noe annet enn knekkebrød før trening? Vanlige knekkebrød metter ihvertfall ikke meg nok før en hard økt, vel å merke. Skal jeg ha en lett økt er det greit. Hva med å prøve deg på litt havregryn med bær og litt nøtter foreksempel? Eller en omelett? Alt kommer an på hvor hardt man trener også, men om du virkelig kjenner at du blir så dårlig må du spiser mer mat, hvis ikke risikerer du bare å bryte ned kroppen over tid. Jeg er ikke kjent med akkurat det proteinpulveret så skal ikke uttale meg for mye. Jeg tror man nesten bare må prøve seg litt frem, også ser man over tid hva som fungerer og ikke. Det er vel som jeg ser beregnet som et supplement enten for seg selv eller foreksempel ved siden av annen mat for å lettere få i seg nok proteiner:)

  2. mamman til michelle

   Herbalife funke før mæ 🙂

 2. Ja, gjerne det 🙂

  1. Så flott å høre, ha en strålende helg!:)

 3. Så flott innlegg! Vil gjerne høre mer om dine erfaringer igjennom denne prosessen! Gir meg også motivasjon til å fortsette 🙂 Ha en riktig god helg!

  1. Takk så mye!:) Det var hyggelig å høre, setter så stor pris på tilbakemeldingen! Ha en super helg selv:D

 4. Ja! 🙂

  1. Så flott! Glad du liker det og takk for at du sier meningen din!:D

 5. Renathe Ellingsen

  åh elsket at du laget en sånn “mat-plan” for en dag 🙂 Jeg liker bloggen din veldig godt og elsker å gå innom her av og til å finne motivasjon til å trene og spise sunt, og se at det virkelig går an å forandre kroppen sin med bare så enkle trinn som dette 😀 Du er en motivasjon for meg!

  1. Så hyggelig å å høre, da kan jeg kanskje lage flere slike eksempler fremover?:) Tusen takk, jeg setter så stor pris på at du sier meningen din, og det varmer å høre at jeg kan være en motivasjon til å ta vare på seg selv og kroppen sin!:D Takk! <3

 6. Åh så hyggelig å høre, takk så mye for det og tusen takk for tilbakemeldingen!:D

 7. JA 😀 elsker slike innlegg, har nettopp startet mitt prosjekt om å gå ned i vekt.
  Lurer på en ting? ble du kvitt mye av cellulitter (hvis du var plaget med det) av å trene og endre kostholdet?

  1. Det var godt å høre! Så flink du er!:) Ja, det gjorde jeg!:) Jeg hadde MYE cellulitter før, nå har jeg nesten ingenting. Jeg hadde både på rompe og lår og slet mye med det.

 8. Jenny Raquel

  Elsker det! Tusen takk!

  1. Åh så bra! Bare hyggelig! <3

 9. Åh dette var virkelig et inspirerende innlegg! Jeg har lest litt gjennom bloggen din nå, og skal absolutt følge med videre! For akkurat 6 måneder siden (imorgen faktisk) startet jeg på en bedre livsstil hvor jeg telte kalorier og veide maten min. Dette vil kanskje gå psykisk inn på meg, men vekten min om jeg ikke hadde gjort noe ville fått mye større konsekvenser, og jeg er så utrolig stolt over hvor langt jeg er kommet! Jeg har gått ned 13 kilo så langt, og er veldig klar og motivert for å gå ned enda mer! Jeg spiser god og næringsrik mat, og dette hjelper meg også med å tenkte på at “hver dag har en betydning”. Jeg kjenner meg igjen i alt du skriver om å gråte av seg selv i speilet, men nå er jeg på veien for å forbedre dette!

  1. Så utrolig hyggelig å høre!:) Hvis du vil være mer sikker på å få med deg akkurat disse type innlegg kan du like og følge siden min på facebook: https://www.facebook.com/pages… så du kan få det opp i feeden din.

   Så utrolig flink du er, gratulerer såå mye med fremgangen, fantastisk!:D Jeg blir også enormt glad av å se utifra det du skriver at du gjør det på den rette måten, og også den måten som lettere kan gjøre det varig og ikke bare et midlertidig resultat. Stå på!:)

   1. Det skal jeg absolutt gjøre! Du skriver veldig motiverende og ærlig!
    Tuusen takk! Du så utrolig bra ut både da og nå, så gratulerer masse til deg også! 😀 ja, det er så utrolig viktig synes jeg! Jeg har i alle år prøvd raske kurer og alt sånn lureri, men det er en forandret livsstil som skal til, for ja, som du sier, er det viktig at det varer! Stå på du også! Jeg skal følge med videre! 😀

   2. Takk skal du ha!:) Helt helt sant!! 😀

 10. Du kan jo gjerne lage tilsvarende oversikt over treningen du har gjennomført i løpet av samme periode.

  1. Ikke sant:) Det har jeg allerede planlagt så den er på check lista, hehe!:) Kom gjerne med flere forslag på hva du ønsker.

 11. Så utrolig flink du har vært! Inspirerende. 🙂 Jeg har klart å kvitte meg med de kiloene jeg gikk opp under svangerskapet, 22 kg, men har fremdeles en del å ta av. Ren mat og trening er i fokus, så supert med slike blogginnlegg. 🙂

  1. Tusen tusen takk skal du ha!:D Åh så flink du er, gratulerer så mye! Det var koselig å høre, det er bare å følge med på wawoblogg på Facebook for å få med deg slike oppdateringer og innlegg 😀 Stå på!

 12. Kanskje dumt spørsmål, men hvorfor ikke spise vanlig kjøttdeig? (A)

  1. Nei, ingen spørsmål er dumme, spør man ikke får man heller ikke svar:) Jeg spiser ikke vanlig kjøttdeig av to grunner: 1. Det inneholder svært lite proteiner ift foreksempel karbonadedeig og kyllingkjøttdeig og 2. Det inneholder mye mer fett enn de andre to så det fungerer ikke som “rent” kjøtt for meg.

   1. Ahh, forstår! Og takk for svar 🙂

   2. Bare hyggelig!:D

 13. Hvordan klarte du å holde styr på alt dette? Skrev du det ned i en treningsfagbok eller hva? Kan du lage et innlegg på hvordan du klarte og holde orden på mat og kalorier osv?

  1. Nei, jeg skrev det ikke ned, bare lærte meg det over tid, men det kan absolutt være lurt å skrive litt ned om man føler det hjelper:D Lurer du på noe konkret, still det gjerne til meg i spørsmålsrunden her så jeg har oversikt over alle spørsmålene i innlegget og på wawoblogg facebooksiden for jeg samle de sammen: http://www.wa2wo.com/2015/03/1

 14. JA til mer av disse. Er ny leser. Jeg trener mye spiser normalt, litt sunnere enn det som er normalt. Jeg trener mye men har fremdeles mye å lære innenfor kosthold. Målet mitt er å kunne spise normalt men bruke produkter som inneholder mindre fett. Skal kutte ut godteri i noen uker og ser fram til resultatene det vil gi! Ja til flere kosthold innlegg. Er supert st du ikke er en av de som totalt tar av og erstatter alt av matvarer. Det fører til at det er lettere å ha et “normalt” kosthold. Som passer både meg og typen. Yey

  1. Tusen takk for tilbakemeldingen!:D Så flink du er! Det er kjempespennende å sette seg inn i å lære masse nytt om et sunt, variert kosthold så jeg kommer absolutt til å fortsette å skrive om det og jeg lærer jo mer og mer selv for hver eneste dag som går:) Herlig å høre, stå på flinke du!:D

 15. JAAA

 16. Det var eit bra innleg

  1. Tusen hjertelig takk for det!:)

 17. Neida, ingenting høres teit ut. Spør man ikke får man heller ikke noe svar eller hjelp:) Det som ofte er tingen er at man MÅ finne frem viljestyrken et eller annet sted hvis alle disse tingene er vanskelig for deg. Foreksempel med godteriet, så vil ofte godtesuget forsvinne om man kutter det helt ut for en periode på noen uker, og også om man ikke spiser for mye raske karbohydrater. Dette pga blodsukkeret, når blodsukkeret svinger mye kommer også søtsuget. Har du forsøkt å kutte det helt ut for en periode bare?:) Når det gjelder trening, så handler det om å finne noe du trives med, det trenger ikke være en spesiell form for trening så lenge du er i bevegelse. Tror du ikke det er noen form for trening du kan begynne å like? Jeg hatet å trene mer enn noe før, jeg elsket godteri og junkfood og satt svært mye på rompa, så jeg vet at alt kan endres:)

 18. Takk så mye for det du!:) Selv drikker jeg litt sukkerfri drikke, rett å slett fordi jeg er litt for glad i det og selv velger jeg det fremfor drikke med sukker i men skal ikke påstå verken det ene eller det andre er sunnest da jeg ikke tror kunstige søtningsmidler er noe positivt i det hele tatt. Det eneste er at man slipper kaloriene:)

 19. Vilde: om du vil ned i vekt er det viktig å ete sunnt og offte (hver 3 time)
  mat er 80% av jobben:) veldig viktig..
  jeg trente som bare det tidligere men endret ikke på maten eller hvor ofte jeg spiste og jeg gikk aldrig ned:P menda jeg endret på matvanene mine så raste fettet av 😀 sett opp måltids plang og eventuelt gjør en food prep i starten å sett på alarm til du får det inn i systemet;) lite karbo som potet, ris og pasta bytt det heller ut med grønnsaker, kjøtt under 10% fett innhold og ost under 20% og mye proteinrik mat som kylling, fisk og kjøtt 🙂 ikke meningen å kuppe noe innlegg hær men bare min erfaring:D å slutte med sukker er som å slutte med røyk for hjernen din er avhengig av sukker ;P
  du har en kjempe motiverende blogg jeanette 😀

  1. Helt geniale tips, jeg kunne ikke vært mer enig med deg:D Man trenger ikke nødvendigvis å spise hver 3. time men det kan være lurt å ha som regel at man ihvertfall ikke skal gå rundt sulten, men når man bytter ut en del karbohydrater med fett og proteiner varer også metthetsfølelsen dobbelt så lenge:D Matvanene har nok minst 70-80% å si, så det du skriver med å få maten på stell er jeg 100% enig i!:) Takk så mye for det, så koselig å høre:D

 20. Ann-Helen

  Jeg lurte litt på hvor lang tid det tok deg å gå ned 23kg? 🙂 jeg selv gikk ned 20kg, og ville gå ned mer. Men akkurat nå er jeg veldig frustrert for jeg har gått opp nesten 10kg igjen… Det er litt trist når jeg ver hvor hardt jeg jobber for det første gangen.. Men jeg klarer ikke å være så bestemt lenger, bestemt på at dette skal jeg få til :/

  1. Det tok litt over 1 år for meg å gå ned 23 kg:) Gratulerer så mye med nedgangen din, og vet du hva? Hvis du klarte det en gang, er det mulig å klare det igjen, og også slik at det blir varig. Ikke gi deg, hold hodet oppe, jobb med tankene og få gjerne hjelp på veien om det er noe du føler du har behov for. Forstår at det kan føles både tungt og litt håpløst når du har gått opp 10 kg igjen, men du har jo ikke gått opp alle 20, sant vel?:) Sender deg mange klemmer og lykkeønskninger! <3

 21. Hei jeg har prøvd å gå ned i vekt men når jeg først kommer i gang så driver jeg på i 4 timer eller mindre nesten hver dag men så tenker jeg at jeg ikke gidder og det gjør så jeg mister selvtilliten fordi jeg ikke kan gå med de klærene jeg vil og jeg begynner og bli lei av å gå i str Xl jeg vil egentlig bruke m eller mindre men jeg klarer det bare ikke og trenger hjelp av en som kanskje vet Åssen det er selv og kanskje kan gi meg noen råd 🙂

  1. Hei du:) Hvordan tenker du at du driver på 4 timer, tenker du trening fire timer eller tenker du at du er fokusert i fire timer også glipper det?

 22. Hei du:) Hvis du legger på deg betyr det at kaloriinntaket ditt overstiger det du forbrenner, altså må du enten A. Justere matinntaket B. Øke aktivitetsnivået eller C. Begge deler. Det er sistnevnte jeg vil anbefale. Hvis du er veldig glad i godteri og brus regner jeg med du kanskje spiser dette mer ofte enn foreksempel 1 dag i uken også. Om du kutter ut eller kutt drastisk ned på godteri og brus tror jeg bare der du skal se at du har kommet et stykke på vei. Når du så har gjort det kan du forsøke å ta en titt på resten av kostholdet ditt for å se hvilke endringer du kan få til der. Husk at motivasjonen ofte kommer når resultatene kommer, så hvis du klarer å finne frem viljestyrken rundt dette godteriet og sukkeret tror jeg du har tatt et viktig steg i riktig retning:)

 23. Elsker innlegg som dette! Lagt på meg ufattelig mye etter graviditet og nå snart to år etter fødsel har jeg fortsatt for mye. Tar gjerne imot tips/råd som dette 🙂 🙂

  1. Så hyggelig å høre at du liker det:) Jeg skriver fast om dette på bloggen ( ca et par ganger i uken minimum ) og det ligger veldig mye forskjellig under helse & kosthold kategorien her på bloggen hvis du skulle ha lyst til å bla deg igjennom innimellom 🙂 Lykke til <3

 24. Jeg er veldig glad i slike innlegg! Jeg ble litt inspirert nå. Takk! 🙂

  1. Så koselig å høre – tusen takk!:D

 25. Ja til mer sånne innlegg!! Kunne du laget et innlegg om en uke med forskjellige middags retter som du anbefaler! Har hatt lyst til å gå ned i vekt lenge, men har ikke villet starte på en syk diett, du er virkelig til stor inspirasjon!

  1. Takk så masse for tilbakemeldingen 😀 <3 Jeg har et innlegg liggende ute med eksempel på en "typisk" matmeny uke i min verden og jeg kan absolutt lage mer slikt fremover også 🙂

   Her er innlegget: http://www.wa2wo.com/2015/04/12/slik-spiste-jeg-meg-slank/ Ellers kan jeg anbefale deg å bla deg igjennom helse & kosthold kategorien her på bloggen for der oppdaterer jeg jevnlig samt det ligger mye ute som kanskje kan være til hjelp eller inspirasjon 🙂

 26. Gjerne flere slike innlegg!! Kan du legge ut tips til hvordan lage sunne alternativer til junkfood som f.eks hjemmelaget pizza o.l.? Da blir jeg glad! Takk på forhånd 🙂 du inspirerer!

  1. Takk så mye for tilbakemelding!:D Du – et slikt innlegg ligger allerede ute :)) Men jeg kommer definitivt til å lage flere. Jeg kan anbefale deg å bla deg igjennom kategorien helse & kosthold her på bloggen, så hvis du ser nede er det flere sider å bla seg gjennom hvor du kan finne svar på en del av det du lurer på:)

   Her er innlegget forresten: http://www.wa2wo.com/2015/07/19/slik-gjor-du-fast-food-sunn/ <3

 27. Hei jeg bare lurte på hvordan du lager protein shakene? Om det er pulver eller en oppskrift du bruker.

  1. Hei du 🙂 Jeg bruker proteinpulver ferdigkjøpt 🙂 Den er linket i innlegget så hvis du ser der proteinshakes er nevnt kan du bare klikke på linken og se hvilket jeg bruker 🙂

 28. Kristine

  Hei, digger innlegget! Kom gjerne med flere. Hva har du proteinshakene? Digger deg.

  1. Hei, så utrolig hyggelig å høre, tusen takk!:D I proteinshakene mine har jeg i vann siden jeg ikke tåler melk og synes det smaker knallgodt med vann ( hvis man har en god proteinshake vel å merke, hehe )

 29. Janne-elin

  Har du tips til skole lønsj???

  1. Det har jeg 😀 Du kan foreksempel ha med deg friske deilige salater med massevis av grønnsaker og proteiner i og eventuelt noe fullkornsris eller fullkornpasta hvis du trenger de ekstra karbohydratene, det vet jeg ihvertfall at jeg ofte gjør:) Husk å ha en lufttett matboks slik at det holder seg friskt. Annet du kan gjøre er å ta med deg ferdigkokte egg i samme type boks, grove knekkebrød med masse lekkert sunt pålegg og grønnsaker eller foreksempel et par grove skiver med masse sunt pålegg og grønnsaker:)

 30. Ja takk! Jeg vil gjerne ha flere livsstil innlegg om vektnedgang og mer! 😀 bloggen din er veldig inspirerende!

  1. Så utrolig hyggelig å høre! Da skal jeg lage litt flere vet du 😀 Er det noe konkrete temaer du er ute etter? 😀 <3

Write a comment

Your email address will not be published.