Visste DU dette om Snapchat?

Untitledwa2wo

Jeg har nettopp lært meg dette og jeg henger sikkert milevis langt etter alle dere flotte, kloke mennesker der ute men jeg føler meg likevel litt forpliket til å opplyse om slike viktige, revolusjonerende utviklinger videre:
Nå kan man adde hverandre på Snapchat ved å åpne Snapchat kameraet sitt og holde det over det søte spøkelset til den du vil adde ( Test gjerne med meg og mitt spøkelse under.  Jeg godtar alle)

collage2wa2wo

Dette synes jeg er en smule genialt og hoppet opp i sofaen da jeg så det for slike ting imponerer meg! Så gøy!         (Hvis det ikke fungerer kan det hende du må oppdatere Snapchat)

Det er forresten ekstremt mange av dere flotte mennesker som har spurt etter min Snapchat det siste døgnet etter 100 dager uten godteri startet ( og til dere som enda lurer: Det er selvfølgelig ikke for sent å melde seg på 100 dager uten godteri! Hvis dere melder dere på i utfordringen nå og utover velger dere bare selv om dere går fulle 100 dager eller er med til datoen det opprinnelig var satt til), vil jeg nevne følgende: jeanettewa2wo er det jeg heter de fleste steder: Snapchat, Instagram og Videofyme og jeg godtar absolutt alle sammen for det er bare så innmari koselig å ha dere der. You guys make my day!

wa2wosnapchat


Hva heter DU på Snapchat? Legg igjen navnet i kommentarfeltet eller hold Snapchat kameraet over et av spøkelses Snapchat bildene mine for å adde meg! Jeg gleder meg til å snappe med dere:*

22 Comments

 1. Victoria Grimestad

  victoriaklg :))

 2. Må bare spørre, hvor fikser du neglene dine? Er det dyrt? 🙂

  1. Jeg fikser mine fast hos Lashes by Kasja siden de er så skam dyktige!:D Veldig fine priser har de å, du kan sjekke det ut her: http://kasja.no/ ( Prisen varierer litt alt etter hva du skal gjøre med neglene) 🙂

 3. anegrodeland 🙂

 4. minimartine

  1. Har addet deg:))

 5. Sussi95 😀

  1. Lagt deg til:D <3

 6. Caroline Torkelse

  smexzz97 😀

  1. Har adda deg:D <3

 7. Dette var nytt for meg! Jeg trodde alle hadde like spøkelser jeg… Jaja! Men mitt snapchatvanv er i alle fall an2nette

  1. Jaa, ikkesant! Ikke bare meg som ikke får med meg absolutt alt med en gang, hehe! Addet deg:D God helg videre:D

 8. Ja, veldig!!:D Addet deg:D

 9. Jeg heter Nafiseh på snapchat ☺️

  1. Så gøy !:D Jeg ser jeg har deg i lista mi nå 😀 <3

Write a comment

Your email address will not be published.