Perfekte krøller på 1-2-3!

Annonse
Nå har jeg hatt MAST – Vol. 2 big curler fra Makestyle siden slutten av desember og fått brukt den ved en haug av anledninger, både til fest og hverdag. Dette er med hånden på hjertet den beste krøllstaven jeg noensinne har prøvd. Krøllene blir perfekte, de holder hele dagen og det tar ikke lang tid å krølle hele håret, så for meg som ikke orker å bruke evig tid på slikt, er dette intet annet enn en fulltreffer.

wa2womakestyle2wa2wom99

Slik krøller jeg håret med MAST – Vol. 2 big curler:
Jeg grer alltid håret nøye så det blir enklere å få pene krøller. Ricci Grande børsten som også er fra MAST er den jeg sverger til og har gjort helt siden jeg fikk den. Den er helt fantastisk og jeg har faktisk byttet ut alle de andre hårbørstene mine med denne som nå ligger fast i badehyllen.

wa2wom77wa2wom66

Jeg deler alltid håret i to seksjoner, setter det opp med alligator hair clips og starter med å krølle den underste delen av håret før jeg avslutter med toppen av håret. Husk alltid varmebeskyttende spray før du bruker varme apparater på håret, også før føning.

wa2wom55

Velg deg ut en passe seksjon av hår og sett i gang. Jeg holder krøllstaven opp ned og tvinner så håret rundt. ( Krøllstaven kommer med fingerhanske så du unngår å brenne deg, men jeg bruker ikke den for det går helt greit uten. Bortsett fra den ene dagen jeg klarte å brenne hele magen av alle steder siden jeg forsøkte meg på et tåpelig krølle-håret-selfie. Ja jeg er ei klumse uten like, dere kan lese mer om nettopp det her)

Jeg holder håret i 10-15 sekunder og vips, du har en perfekt krølle. Du kan selv bestemme hvilken vei du vil krølle håret og du bestemmer såklart tykkelsen selv og hvor mye hår du krøller av gangen så her er det bare å prøve seg frem. Det går faktisk ikke an å feile med denne krøllstaven, så god er den.

wa2wom44wa2wom33

Jobb deg igjennom hele håret, seksjon etter seksjon og avslutt med luggen foran. Du kan gjerne bruke fingrene og/ eller hårbørste på krøllene etterpå for å fikse dem alt ettersom hvilket resultat du ønsker, men start i det forsiktige så du ikke ødelegger resultatet. Ikke glem hårsprayen til slutt så krøllene holder seg hele dagen, og ofte gjennom flere dager.

wa2womakestyleforetterwa2wom11wa2womakestvvyle33

Jeg elsker denne krøllstaven og bruker den hver eneste gang jeg skal krølle håret. Hva synes dere om resultatet? Har noen av dere prøvd MAST – Vol. 2 fra Makestyle? Ha en nydelig kveld så må dere huske å titte innom i morgen for del 2 av 100 dager uten godteri!

4 Comments

  1. Det ble utrolig fint! Jeg er på jakt etter en ny krølltang, kanskje det blir denne.

    1. Tusen tusen takk! Ja, denne kan jeg varmt anbefale til absolutt alle, for en krøllstav!:D

  2. Så fine krøller! 🙂 Jeg kjøpte meg MAST – Vol.2 og alligatorclipsen i valentinesgave til meg selv, og har prøvd den et par ganger. Må si den er mye enklere enn å bruke rettetang, men føler jeg må trene litt til for å få det resultatet jeg ønsker 🙂

    1. Tusen tak!:D Ja, den er så sinnsykt mye enklere, jeg er sånn at noen ganger feiler jeg med rettetangen, andre ganger ikke men med denne får jeg det alltid som jeg vil, hehe!;D

Write a comment

Your email address will not be published.