Jeg er en fare for meg selv og mine omgivelser

24 timer i døgnet er jeg en gigantisk klumse og et stort surrehue uten like, noe jeg desperat forsøker å skjule i offentligheten, men vet dere hva? Det er jeg lei av å skjule. Ikke holder jeg styr på dagene og såvidt på hvilken årstid vi er i, ikke klarer jeg å komme tidsnok til noe som helst, jeg må alltid løpe etter både T-bane, buss og fly som jeg svært ofte ikke rekker, jeg mister alltid glass og skåler i gulvet, jeg må telle på fingrene for å holde styr på små tall, jeg er redd for å sette fyr på hele leiligheten og ta med meg alle jeg bryr meg om i døden, jeg dunker og slår meg selv hele tiden, jeg brenner mat og søler alltid mat på meg selv, både når det kokkeleres og når det spises.

( Apropos husmor: Sunn, gratinert paprika oppskrift ( Den kan jeg faktisk, og den er helt fantastisk!) til alle dere som er med på 100 dager uten godteri avtalen og alle andre på instagram jeanettewa2wo )

wa2wom11


wa2wom22

Men gjør det virkelig noe å være litt klumsete da? Alle streber vi etter å være så perfekte, elegante, vakre, dyktige, kloke, hardtarbeidende, trente, sunne, snille, politisk engasjerte, bereiste, høyt utdannet, flinke på skolen, best i idretten, perfekte mødre og fedre, ryddige og alltid velstelte med snille barn, perfekte kjærester, dyre vesker og veskehunder oppi de dyre veskene, men hallo!

Vi er jo bare mennesker alle sammen og mennesket er det noe helt spesielt perfekt uperfekt ved. Sjarmen for meg er nettopp det å ikke alltid være perfekt, å ikke alltid ha kontroll på alt, men å leve livet, selvom det betyr at jeg fortsetter å klumse meg rundt, også i offentligheten. Jeg vil ha det bra, jeg vil være glad, jeg vil være meg selv og jeg vil bry meg om andre mennesker og dyr, det er det viktige. Resten får komme som det kommer, eller hva tror dere? Jeg har ihvertfall planer om å klumse meg videre i livet, noe jeg er svært tilfreds med.

Hva er ditt største klumsete ( og kanskje flaueste) øyeblikk?

2 Comments

  1. Jeg tror helt ærlig alle er klumsete en gang i blant, vet hvert fall veldig godt at jeg er en stor klums. Det ender som regel bare i latter og morsomme historier å fortelle videre, så man kan jo egentlig bare se positivt på det 🙂

    1. Haha, det er helt sant!:) Det har bare vært slik at jeg skulle ønske jeg ikke var den store klumsa i offentligheten som faller på høye hæler og dunker og river ned alt, men jeg har vært god på å holde det litt i sjakk så når jeg først slapper av river jeg jo ned hele leiligheten, hehhe!:P

Write a comment

Your email address will not be published.