100 dager uten godteri, potetgull og brus frem til sommeren! Er du med?!

Husker dere “65 dager uten godteri, potetgull og brus frem til jul?”. Flere hundre av dere viljesterke mennesker ble med, sammen gikk vi ned haugevis av kilo og så å si alle klarte å holde seg uten godteri i hele 65 dager! Godteriavtalen gjorde stor suksess. FOR en gjeng dere er! Som flere av dere vet kickstartet jeg selv vektnedgangen min på 23 kg med å gå 85 dager uten godteri.

Nå kick starter vi sammen før sommeren setter inn! Denne gangen er det 100 dager som gjelder! Hvem er med? Tør du utfordre vennene dine til å være med sammen med deg?
Lik og del med dine venner på facebook, tag dem og få dem med! Jo flere jo bedre!

collagejeanetteforetterwa2wo

Jeg er fullt klar over at dere har spurt meg jevnlig gjennom hele januar om ikke vi kan kjøre en slik godteristopp igjen, men jeg ville bare ikke starte noe før jeg var sikker på at jeg både kan motivere dere, komme med tips til sunnere snacks, tips mot søtsuget, legge ut matvaretips, treningstips, motivasjonsinnlegg og mye mye mer jevnlig både her og på instagram noe jeg har bestemt meg for skal bli en fast del av bloggen og instagram, gjerne flere ganger i uken. Dette håper jeg dere ser på som positivt og motiverende. Dere må også gjerne komme med direkte forespørsler konkret til hva dere vil ha tips om, fortelle hva som er vanskelig og hva dere vil lese om.

100d

Fokuset mitt både på blogg og instagram kommer til å ligge hovedsakelig på å finne en sunn livsstil du kan leve med resten av livet, endre livet og helsen til det bedre, gå ned de siste kiloene før sommeren, pep – talks, motivering, selvtillit og selvbilde oppbygging og IKKE fokus på slanking, ekstrem dietter og overtrening. Jeg er ikke fan av den utviklingen, jeg har ikke gjort det på den måten selv og jeg vil aldri oppfordre noen til å slanke seg, men til å endre livsstil.

collagewa2woforogettervekt

Godteriavtalen kjørte jeg faktisk allerede i gang på instagram i går: jeanettewa2wo så for min del blir det 101 dager uten godteri og dere velger selvfølgelig helt  selv om dere også går 101 dager, eller 100 dager. Tidligere har jeg unnet meg litt popcorn under godteriavtalen men nå blir det full stopp på meg. Husk at dere kan tilpasse den litt etter eget ønske så lenge dere holder dere til avtalen dere lager med dere selv. Ønsker dere dobbel motivasjon og boost underveis er det bare å følge meg på instagram hvor jeg legger ut enda flere bilder.

Perioden blir fra idag, her og NÅ med en gang frem til 1. juni 2015! 100 dager høres kanskje mye ut, men tiden flyr, sommeren er på vei og dette er en helt fantastisk måte å kickstarte en vektnedgang eller sunnere livsstil på. Pga min egen første godteriavtale med meg selv ble jeg enda mer interressert i hva kosthold og trening gjør med helse, kroppen, sinnet og livet ditt og det har ført meg til her jeg er i dag, 23 kg lettere, med en sunnere kropp, friskere helse, et bedre liv og en følelse av tilfredshet i egen kropp og sinn.

Jeg utfordrer nettopp DEG og dine venner til å bli med! Du vil ikke angre, du vil se hvor viljesterk du er, du vil se hva du er kapabel til og jeg vil fortsette å motivere og telle ned både her, på facebook og på instagram.

Husk og LIK innlegget, tag dine venner på facebook og utfordre dem til å bli med deg på denne fantastiske kick starten! Skriv i kommentarfeltet om du er med
HVEM ER MED?
Psst! Del 2 kan du lese HER!

Vinneren av 4KG Goodibag på Wawoblogg er :

wa2woVinner4KGgoodibag

99 Comments

  1. Wohoo!! Såå bra!!:D

 1. jeg er med! 🙂

 2. Renathe Regine

  Jeg er med.. Trenger nok endel gode råd på veien

  1. Så utrolig bra av deg! Fantastisk! Bare følg med på wawoblogg siden på facebook så dukker trening, kosthold, tips og motivasjonspostene opp der:D Og også på instagram jeanettewa2wo og snapchat samme navn:) Masse masse lykke til!

 3. utrolig kult av deg! hadde aldri klart det. alle søtsakene smaker altfor godt. heldigvis pleier jeg ikke å legge på meg av å spise mye, men jeg vet at det er utrolig usunt! stå på 🙂

  1. Takk så mye for det!:D Hehe, ja det er jo noe med det. Er derfor jeg oppfordrer alle til å bli med, ikke kun dem som har et eventuelt behov for å ned i vekt men generelt bare for å leve litt sunnere med liitt mindre sukker:D Men ja, det er fantastisk godt:P

 4. Alexandra

  Er med 🙂 utrolig bra blogg!

  1. SÅÅ FLOTT!!!:D Takk:D

 5. I’m in! 😀

  1. Åhh så flott!!!!!:D

 6. Anonymous

  kan du skrive litt mer om hva vi burde spise gjennom denne perioden ogsånn nå 1. januar? hadde hjulpet utrolig mye:)
  Men hva med brus som pepsi max og solo super – slike lett bruser, er det også utelatt fra godteavtalen?
  Uansett, så tror jeg dette blir bra! Så gøy! (håper jeg, hehe)

  1. Jeg gjorde det sist og kommer nok til å gjøre det igjen:) Hvis du går på blogg feed her på bloggen og i kategorien helse & kosthold vil du se at det finnes kjempemange innlegg med tips til både mat, oppskrifter, trening, motivasjons prat etc etc og mer vil det komme 😀 Jeg tenker at når det kommer til slike ting som sukkerfri brus og annet så får det nesten være opp til hver enkelt hva man velger. Det er jo ikke sukker i det, men jeg tror ikke det er så sunt heller, likevel drikker jeg det selv og kommer nok ikke til å slutte helt nei, hehe 🙂 Ja, det blir kjempebra, gøy og motiverende 😀 <3 Stå på! Utrolig morro at du er med 😀 Jeg skal legge ut et eget "påmeldingsinnlegg" i løpet av noen dager på bloggen her og på facebooksiden min wa2wo 😀

 7. tusen tusen takk for alle dei blogginnleggene, allerede imorgen skal jeg begynne å trene og bli sunn! du har motivert meg kjempe mye! jeg elsker bloggen din! du har så mye mot og du er så sterk som har klart alt dette! tusen takk igjen! stå på!!

  1. Åh men tusen hjertelig takk Stine!:D Så utrolig koselig å høre, nå ble jeg glad 😀 STÅ PÅ, ikke gi deg og hold motet og troen på deg selv oppe, også på dager hvor alt ikke går som planlagt. Det viktigste er å holde kursen jevnlig og ikke å gi opp så når du dit du vil!:) Klem

Write a comment

Your email address will not be published.