Festmakeup tutorial // Out all night

Da var bildene til makeup tutorialen klare, så here we go! Denne looken er svært enkel og alt handler hovedsakelig om å lære seg å blende øyenskyggene og fargene i hverandre på en måte som gjør at du blir fornøyd og at det ikke blir harde kanter rundt øyenskyggen. Bruk god tid med øyenskyggekostene når du legger de forskjellige skyggene og ta kun litt og litt av gangen. ( Noen av linkene i innlegget er adlinket og ingen av produktene som er linket blir testet på dyr)
Start med å legge en hvit baseskygge ( Slik som den hvite vist i øyenskyggepaletten over. Isadora kan man blant annet få tak i hos Bangerhead HER) over hele øyelokket, opp til brynet, under øyet og i øyekroken. Palletten jeg bruker her er n 93 PINK.
Legg deretter mineraløyenskyggen fra Elf i fargen “out all night” (HER) langs halvparten av øyelokket i ytterkanten ( ikke inn mot øyekroken), i globallinjen og dus den ut litt oppover. Legg den også forsikig under langs hele øyet.
Bruk deretter den mørkeste av de 4 fargene i Isadora øyenskyggepalletten n 93 PINK og legg skyggen på akkurat samme måte som du la øyenskyggen fra Elf i forrige punkt. Husk da denne er veldig mørk i fargen bør du ta veldig lite av gangen på øyenskyggekosten og dus godt ut. Øyenskyggene til Isadora kan drysse litt så pass på å koste eventuelt søl bort når du er ferdig med looken, eller bruk noe for å dekke til under øynene så du ikke søler.
Legg deretter en helt hvit shimmerskygge langs halve øyelokket fra øyekroken og ut til midten av lokket. Du skal altså ikke legge denne øyenskyggen over der du har lagt de andre mørke fargene. Jeg bruker en hvit med mye shimmer i som jeg fikk av min søster fra Pakistan. Slike shimmerskygger kan du få tak i nesten hvor som helst.
Påfør sort dipliner langs øyelokket og inntil de øvre vippene. Jeg bruker dipliner fra Jane Iredale i denne looken.
Påfør deretter sort kajal på våtkanten både oppe og nede samt rundt øynene. Etterpå bruker du en øyenskyggekost til å myke ut eyeliner og kajalstreken slik at kanten ikke blir like hard. Om du ønsker kan du også påføre litt av den mørkeste skyggen i øyenskyggepaletten til Isadora eller øyenskyggen fra Elf på kosten når du skal softe ut.
Bruk deretter lange, falske øyevipper fra Elf (HER) og påfør dem langs vippene oppe. Jeg rett og slett elsker disse vippene fra Elf og det er aller første gang jeg har brukt dem. De var utrolig gode men jeg har ikke testet limet da jeg ofte reagerer allergisk og derfor må teste slikt på innsiden av armen min flere dager i forveien. Derfor brukte jeg DUO sitt lim som er det jeg normalt bruker.
Påfør et lite lag vippelim langs den falske vippen og vent ca 30 sekunder før du påfører den så nært inntil dine egne vipper som mulig. Hold noen sekunder før du slipper og klipp eventuelt litt av vippen av hvis den er for lang. Påfør deretter et lag sort mascara oppe og nede. Jeg bruker lash control mascaraen som er en av mine favoritter siden den har en klemme funksjon som gjør at man selv bestemmer hvor mye mascara man ønsker skal komme ut av tuben for hver gang man trekker kosten ut. Da klemmer man enkelt på midten av mascaraen og jo hardere man klemmer jo mindre mascara kommer på kosten. På denne måten unngår man klumper.( Lash control får dere blant annet tak i hos Blivakker HER)
Helt til slutt påfører jeg alltid noe på øyenbrynene som holder dem på plass hele kvelden. Dette er ekstra viktig å passe på når man bruker en del makeup for hvis øyenbrynene ikke holder seg, så holder heller ikke looken seg særlig fin. Jeg brukte bryn og mascara glossen fra Elf (HER) Genialt produkt!
Jeg håper dere synes tutorialen var enkel å forstå. Senere skal jeg skrive en liten anmeldelse på flere av produktene blant annet fra Elf men jeg kan si så mye som at de jeg har brukt i denne tutorialen er alle produkter jeg elsker og det er også derfor jeg har valgt å bruke dem her på bloggen.

God helg! Husk å LIKE innlegget om dere vil ha mer makeup på bloggen!

Write a comment

Your email address will not be published.