Resultat etter 3 måneders aktiv trening og sunt kosthold målt i klesplagg! // Svarene på spørsmålene fra dere!

Da var det på tide å få svart dere på alle spørsmålene som har kommet inn etter at jeg la ut dette innlegget HER. Jeg hadde aldri trudd det skulle få såpass med respons, og ønsket enkelt å greit å dele fremgangen min så langt med dere som er mine faste lesere og som jeg deler både smått og stort med, men det var jo såklart kjempegøy at dere virkelig likte innlegget og ble inspirert. Hadde aldri i livet sett for meg at noen kunne bli inspirert av “slappe” meg når det gjelder trening og kosthold men nå var altså den dagen kommet, haha! Dere er vel fantastiske, herlige og positive! Tusen takk for all responsen! Siden det tok såpass av sa jeg til dere i ettertid at dere kunne spør meg om det dere måtte lure på, så skulle jeg svare så godt jeg bare klarer, men først vil jeg gjøre noen ting helt helt klart: 1. Jeg oppfordrer ingen til å slanke seg og jeg synes heller ingen skal se på en livstilssendring som å slanke seg. Det handler om å ta vare på deg selv, kroppen og helsen sin og det er noe som skal vare livet ut, derfor må du jobbe med å finne balansegangen du kan leve med resten av livet. 2. Jeg er ikke fit, jeg er ikke særlig muskuløs og jeg er heller ikke i mål etter bare 3 måneders aktiv trening, men bak meg har jeg likevel flere år med prøving og feiling. Jeg har rett og slett gått ned noen kg, gått inn en del cm og har derfor en del plagg i skapet som er altfor store for meg, men jeg sparer på dem for å se fremgangen. Husk at hvis du bestemmer deg for det og ønsker det sterkt nok, kan du få til det du ønsker i livet. Husk også at dette skal være en positiv prosess, ikke en negativ prosess, men det betyr ikke at det ikke må jobbes for det. Det er kun hardt arbeid og omlegging som gjelder og hvis jeg får det til, får du det også til. ( Det er ikke pisspreik. Ja jeg har vært overvektig for noen år siden og selvom jeg ikke veide 150kg var jeg langt over der jeg burde ligge, jeg var deprimert og jeg hadde et forferdelig kosthold. Jeg havnet i en ond sirkel hvor det eneste jeg klarte å gjøre var å spise masse mat og når jeg spiste masse mat fikk jeg det verre og slik bare fortsatte det. Jeg forsøkte å styre følelsene mine med mat så dere kan sikkert tenke dere hvordan det funket?) 3. Som nevnt i forrige innlegg har jeg ikke skrevet vekten min her på bloggen og jeg har heller ikke skrevet antall cm jeg har mistet til nå rett å slett fordi jeg først og fremst her og nå i starten ikke ønsker at folk skal legge seg opp i tall med tanker slik som ” Da skal jeg klare å gå ned så å så mange kg på  bare 2 måneder” og med mest sannsynlig helt urealistiske og kanskje farlige mål”. Jeg vil heller ikke at noen skal sammenligne seg direkte med min fremgang i vekt og i mål. Dette handler kun om DEG vs DEG og du bør kun sammenligne deg selv med nettopp deg selv. Ser du på andre sin fremgang, se heller etter inspirasjon, og finner du ikke inspirasjon av det så hold deg heller unna det. Omgi deg med det som inspirerer deg og gir deg en positiv tankegang. 4. Det aller viktigste av alt: Vær glad i deg selv, både nå, i morgen og i all den tid som kommer både når du får det til og når du går litt på trynet. Er du ikke glad i deg selv kan du vinke farvel til å få en varig vektnedgang. Jeg har en ekstrem sterk tro på at det å være glad i seg selv er nøkkelen til veldig mye lykke og suksess. Når du er på trening skal du ikke tenke “æsj, jeg må få bort den feite magen min eller de dissende lårene”, du skal heller ikke se på jenta ved siden av deg å tenke ” Jeg vil også se ut som henne nå med en gang, hvorfor gjør jeg ikke det? Jeg trener ikke hardt nok det er derfor”. Du skal bare stå på, være glad i deg selv og fokusere fremover på deg og ditt mål for du er viktig nok til dette og du betyr nok til å bruke energien din på deg selv og positive tanker.    ♥ Spørsmålene fra dere
♦ Wow! Så utrolig imponerende! Utrolig bra jobba! Hvilken mat spiser du og spiser du fortsatt godteri? Svar: Tusen tusen takk skal du ha! Jeg spiser den maten jeg ser på som “så ren som mulig”. Med dette mener jeg: rent kjøtt ( ikke pølser, vanlige kjøttdeig, fiskepinner, ferdigkjøpte kjøttkaker og lignende. Jeg spiser mest mulig rent kjøtt slik som karbonadedeig, kyllingfilet, fisk, renskåret svinekjøtt, biff etc. Egg spiser jeg en del av og da går det i økologiske egg fra utegående høner (frittgående høner er IKKE det samme som utegående høner), jeg spiser en del fullkornris, drikker proteinpulver, havregryn, alle mulige økologiske grønnsaker, bær, litt frukt og lignende. Godteri spiser jeg fortsatt men i begrenset mengder. Når jeg spiser godteri koser jeg meg med det og stapper det ikke i meg. Vil tippe at jeg spiser godteri et par ganger i uken i gjennomsnitt og da blir det godteri uten gluten og laktose og foreksempel popcorn og lays salt chips som  salt snacks hvis jeg ikke tar meg en nevne nøtter. Jeg tar meg en liten skål med godteri og holder meg til det. Noen ganger tar jeg meg en redbull zero eller litt sukkerfri brus men dette er heller ikke noe jeg heller innpå da jeg ikke er så fan av kunstige søtningsmidler, og derfor drikker jeg også gjerne et par glass med vanlig brus i helgene. ♦ Tar du noe tilskudd som proteinpulver, andre kosttilskudd og lignende? Hva bruker du fast?
Svar: Foreløpig tar jeg følgende tilskudd: – Proteinpulver fra Gymgrossisten som dere får tak i HER (adlink) Dette proteinpulveret er det beste jeg har forsøkt så langt og det er IKKE aspartam eller annen kunstige søtningsmidler i dette. I tillegg kan jeg bruke det selvom jeg har laktoseintoleranse da jeg av en eller annen grunn ikke reagerer på laktosen i dette pulveret. Dette måtte jeg undersøke så jeg googlet litt rundt og så det er flere som ikke tåler laktose som tåler dette pulveret. Smaken er god, konsistensen er akkurat passe og jeg har kun prøvd jordbærsmaken til nå. Den finnes i jordbær, sjokolade og vanilje og jeg skal forsøke de andre smakene neste gang jeg bestiller. – Sukrin istedetfor å tilsette for mye sukker i maten. Sukrin er et naturlig søtningsmiddel som minner en del om sukker og jeg bruker det blant annet når jeg drikker grønn te, spiser proteinpannekaker og lignende. Sukrin får dere tak i HER (adlink) – Jeg tar også tran, efamol og zink tilskudd. ♦ Hva spiser du i helgene? Det der er virkelig en motivasjon, WOW!
Svar: Takk skal du ha for det! Jeg spiser akkurat det samme som ellers pluss godteri, junkfood, brus, pommes frites og alt annen mulig mat jeg kan finne. Neida, jeg overdriver litt men jeg har absolutt ingen matvarer som er hundre prosent “Fyfy og neinei” da jeg ikke legger vekt på å nekte meg selv ting men å finne en balanse som fungerer for meg og som jeg trives med. Pga gluten og laktoseintoleransen er jeg allerede litt begrenset hva angår vanlige, lyse melkesjokolader, en del kaker, is og lignende så jeg spiser sunn og næringsrik mat også i helgene men lager gjerne hjemmelaget glutenfri pizza sammen med Andreas eller foreksempel taco og tar meg en skål med popcorn og vingummi etterpå. Alt handler om å finne balansen som fungerer best for deg, og jeg har ikke troen på å nekte seg selv det man liker 100%, jeg har troen på å lære å begrense seg og å finne en balansegang. Spør deg selv” Trenger jeg virkelig å spise hele denne melkesjokoladen på en og samme tid eller skal jeg knekke av 4 ruter som jeg virkelig skal nyte?” ♦ Drikker du alkohol? Svar: Ja, jeg er godt voksen, ikke avholds og ei jente som liker å ta seg noen glass vin eller et par kalde cider om sommeren. Tidligere var jeg en ren og skjær “partygirl” som drakk mye alkohol hver helg men den siden har jeg vokst litt fra meg (Heldigvis!) og nå liker jeg å nyte noen glass med gode venner i godt selskap på jentekvelder, en koselig fest, konsert eller festivaler. Det er ikke slik at man på død og liv må stoppe å drikke alkohol helt og holdent for å legge om livsstilen men her gjelder det samme som med godteriet: finn en balansegang som fungerer for deg og ikke følg det andre gjør til punkt og prikke da de ikke lever ditt liv, og du lever ikke deres liv. Hvis jeg har vært ute et par ganger en måned kutter jeg det foreksempel helt ut noen måneder eller tar et par glass vin før jeg drar hjemover, istedetfor å helle innpå en kasse med øl for å sette det helt på spissen her. Alkohol inneholder mye kalorier og begrenser såklart fremgangen med trening ( og ofte kostholdet) noen dager fremover så det er greit å ha i bakhodet. Hvis man virkelig vil noe, finner man en løsning og en balansegang, og om du synes det er vanskelig bør du heller slutte helt å drikke alkohol når du starter omleggingen ( ihvertfall for en lang periode). ♦ Så utrolig flink du har vært! Hvor ofte har du trent på disse 3 månedene? Svar: Tusen takk for det! Dette har variert veldig men etter den første måneden med litt prøving og feiling i hva som kunne fungere for meg ift antall treningsøkter per uke har jeg forsøkt å holde meg gjennomsnittlig på 4 ganger i uken. Disse to siste ukene har jeg trent nesten hver dag da jeg har våknet opp til strålende solskinn, mye energi, strålende humør og med stor treningslyst. ♦ Hvordan har du trent? Svar: Jeg har ikke fulgt et fast treningsprogram men holdt meg til ca 2 – 3 styrketreningøkter i uken og 1 – 2 cardioøkter i uken. All treningen min så langt har jeg gjort hjemme og jeg har ikke vært en eneste time på treningssenter enda. Dette av flere personlige grunner men Andreas har vært så snill og ordnet et lite men kjekt treningsrom til meg her hjemme hvor jeg både har tredemølle, elipsemaskin, sykkel, manualer, vektstang og en del annet. Det eneste jeg føler jeg mangler her og nå er en benk men vi får se hva som skjer etterhvert. På sikt kan det også godt hende jeg blir å benytte meg av treningssenter igjen. Nå har det å trene hjemme vært helt optimalt for meg da jeg i samarbeid med fysioterapeuten min startet forsiktig med tilrettelagt treningsprogram siden jeg har hatt en del fysisk utfordringer hva angår treningen. Likevel har jeg funnet en måte som fungerer for meg og det viser bare at vi virkelig kan få til det vi ønsker intenst. Trening er i tillegg helt ubeskrivelig godt for psyken og humøret. – Styrketreningen jeg bruker å gjøre er øvelser som markløft, squats, hip thrust, bicepscurl, sit ups, planken og andre “helt vanlige basic øvelser”. Det er disse jeg synes har fungert best til nå og det er disse jeg trives best med. I tillegg tar jeg noen ekstraøvelser om jeg har lyst til det og jeg trener både overkroppen og underkroppen, noe jeg synes alle bør gjøre. – Cardiotreningen har vært alt fra å gå turer om morgenen før frokost til joggeturer, elipsemaskinøkter til sykling og kickboks med Jillian Michaels. Jeg varierer alt etter hva jeg har lyst til den dagen da jeg står opp og gjør kun det jeg virkelig har lyst til å gjøre. I tillegg har jeg brukt litt forskjellige treningsdvd’er som jeg har skrevet om HER   ♦ Hvor lenge trener du? Svar: Dette varierer litt men når jeg trener styrke bruker en økt å vare på ca 50 – 60 min inkludert korte pauser. I tillegg bruker jeg å varme opp minst 10 minutter og avogtil avslutte med litt cardio. Når jeg trener cardio trener jeg akkurat det jeg gidder og er i stand til den dagen så dette varierer alt fra 20 min til 80-90 min. Om morgenen før frokost trener jeg ikke like lenge og da blir det gjerne 30 – 40 min. ♦ Wow! Hvordan spiste du før da du ikke hadde startet med å legge om livsstilen? Svar: Jeg har hatt en veldig usunn periode i mitt liv, en midt imellom periode og nå er jeg på “den sunne vei”. I den veldig usunne perioden kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva jeg trøkket i meg og spiste gjerne loffbrød med noe pålegg til frokost sammen med hva enn jeg hadde tilgjengelig å drikke, til lunsj noe lignende eller foreksempel boller og gjerne litt godteri ved siden av. Til middagen var det gjerne pizza, macaroni med ost og bernaise saus eller noe annet usunt og utover dagen spiste jeg mye snacks som potetgull, godteri, is og hva enn jeg kunne få tak i. Dette var ikke mine glansdager for å si det slik og jeg var dypt deprimert og svært langt nede. I min “midt i mellom periode”  ( hadde enda ikke fått greie på at jeg ikke tålte gluten eller laktose) spiste jeg gjerne noen rugsprø til frokost og var avhengig av energidrikker som redbull og battery for å ha nok energi til en vanlig dag da jeg ikke spiste noe særlig næringsrik mat og altfor lite mat, men for mye energidrikke. Til lunsj ble det gjerne noen rugsprø igjen med ost og brelett ved siden av en battery og til middag ( hvis jeg gadd å lage middag) var det alt fra kjøttkaker i brun saus til pizza, taco, lasagne, fisk og alle mulige middager. Jeg drakk en del brus og spiste en del godteri i helgene samt at jeg drakk en del alkohol flere ganger i måneden på fest. Jeg var ikke god på å få i meg nok proteiner, vitaminer, mineraler og spiste nesten aldri grønnsaker og maks 1 eple i måneden når det kommer til frukt. Nå spiser jeg som nevnt tidligere i innlegget her mest mulig ren mat med rent kjøtt, egg, litt nøtter, grønnsaker, frukt, havregryn, rismelk og jeg går heller ikke sulten slik jeg ofte gjorde før. Så fort jeg begynner å bli sulten spiser jeg god og næringsrik mat og drikker en del vann.
♦ Jeg vil trene mer og endre kostholdet slik at jeg oppnår sommerkroppen, men jeg får det ikke til. Har du noen tips til meg og tips til et godt kosthold og trening? Svar: Jeg er så langt i fra en ekspert som det er mulig å komme, jeg er bare et menneske som har valgt å være mer glad i meg selv og med dette kom også det å ta vare på meg selv og kroppen min siden jeg ikke så den personen i speilet som jeg føler jeg er på innsiden. Personlig liker jeg ikke ord som “sommerkroppen” da jeg har mye mer tro på “helårskroppen”, altså den du vil være hele året igjennom og ikke kun for å se best mulig ut i bikini. Såklart er det ingenting i veien med å legge inn et par ekstra gir før bikinisesongen men jeg har ikke troen på at hovedfokuset bør ligge der om du virkelig ønsker å endre livsstilen din. Hvorfor du ikke føler du får det til er vanskelig å si. Skeier du ut for ofte? Klarer du ikke å holde treningen vedlike? Hva er det som går galt? Husk at alt dette tar tid, det er ikke noe som skjer på null komma niks og du bør like det du holder på med for å kunne holde på med det i lengden. Det er også viktig at du ikke sulter deg, spiser for lite mat, får i deg nok næring og ikke trener deg “ihjel” men husker på nok hvile og søvn. Såklart gir resultater motivasjon, men motivasjonen bør også komme fra andre steder mener jeg. Hvor sterkt ønsker du egentlig dette og gjør du det for deg selv eller for samfunnet eller kjæresten din foreksempel? Alt handler om hva du virkelig ønsker og hvor intenst du ønsker det, hva er du villig til å gjøre for å få det til og er du villig til å bruke tid på mat, trening og på å endre livsstilen din? Kanskje du må nedprioritere noe annet du bruker tiden din på for å finne nok tid til dette. Hvis du ønsker dette kan jeg komme med noen raske tips: – Hold deg unna det du vet er usunt slik som raffinert sukker, godteri, kaker, iskrem, junkfood etc og hold deg til enkel, sunn og næringsrik mat som du lager selv. Gjerne ha 1 dag i uken hvor du koser deg litt ekstra. – Beveg deg litt hver dag og gjerne tren en kombinasjon av cardio og styrke. Ikke glem å hvile litt mellom øktene, og spesielt mellom harde styrketreningsøkter. – Få i deg nok proteiner og forsøk å få i deg MINST 1 til 1,5 g pr kg kroppsvekt. ( Dette er mitt personlige tips og ikke en fasit) – Drikk vann og kutt ned eller dropp saft, brus, juice og andre kaloriholdige drikker. Tilsett gjerne litt sitron i vannet for smak. – Kutt ned på eller dropp alkohol. – Få i deg nok søvn og hvile. – Tenk positivt, vær glad, sammenligne deg selv med deg selv og gi dette tid. Ha tålmodighet.   ♦ Utrolig bra jobba! Hva spiser du til lunsj? Har du noen tips? Svar: Tusen takk! Jeg spiser svært ofte egg til lunsj og gjerne med salat eller andre grønnsaker ved siden av. Til lunsj er det så mye spennende du kan spise men du må kanskje beregne deg på å planlegge litt på forhånd så du ikke blir skrubbsulten og går i en “skolebolle” felle. Salat med alle mulige forskjellige grønnsaker og forskjellige proteinkilder i er godt, enkelt og sunt. Tåler du melkeprodukter er jo mager kesam, cottage chesse og lignende geniale snacks, lunsj og mellomåltid tips du kan benytte deg av. Du kan også gjerne spise havregryn med mye forskjellig godt i men forsøk også å få i deg en egen skikkelig proteinkilde til hvert måltid. For min del tar jeg gjerne proteinshake ved siden av havregryn om morgenen da jeg bruker rismelk istedetfor vanlig melk og får derfor ikke i meg like mye proteiner gjennom bare havregynet. ♦ Oi, så sinnsykt godt jobba!! Har du noen gode og sunne oppskrifter å dele? Motivasjonen kom tilbake nå! Du er utrolig flink og et prakteksempel på at man kan klare det man vil bare man bestemmer seg!
Svar: Så utrolig koselig å høre, tusen hjertelig takk skal du ha! Dette med oppskrifter har jeg fått mange spørsmål på og ofte bruker jeg å “finne på” oppskrifter i hodet der og da når jeg lager mat men jeg kan såklart forsøke å dele litt oppskrifter med dere her på bloggen. Ikke er jeg en mesterkokk men sunn og god mat får jeg uansett i meg. Det trenger ikke å være så vanskelig og det viktige er å ikke tenke for avansert til å starte med så kommer gjerne interessen for sunne, varierte og gode oppskrifter etterhvert. ♦ Hvor ofte veier og måler du deg og hvor ofte bør jeg gjøre det? Svar: Jeg veier, måler meg og tar bilder ca hver 2 til 3 måned og ser absolutt ingen grunn til å skulle veie seg for ofte. Dette er fordi at det å bli opphengt i vekten kan være misvisende, distraherende og kan rett og slett ende opp med å ødelegge for deg da vi jenter er litt rare på akkurat det med vekt. Ei jeg kjenner startet sin livsstilsendring med å ta av seg rundt 8 kg, deretter begynte hun å fokusere på styrketrening, proteiner og muskler og nå er hun slankere og strammere enn noen gang, dog med akkurat samme vekt som da hun startet, men med en totalt forandret kropp. Pga dette og flere andre ting anbefaler jeg derfor å ikke bare veie deg men mål deg med målebåndet ( Det forteller gjerne MYE), vei deg, ta private før og etterbilder og mål deg gjerne med klesplagg. ♦ Du ser helt fantastisk ut!:D Har du noen tips til oss andre som også har laktoseintoleranse og ikke tåler gluten? Svar: Tusen tusen takk for det! Hold deg helt unna det. Hehe, for et dårlig svar men det er heldigvis veldig mye vi kan spise av god mat som verken inneholder gluten eller laktose. Det letteste for meg var å kutte gluten mens laktosen ble mer vanskelig da jeg elsket (les: elsker!) både ost, smør, melk, mager kesam, yoghurt og lignende. Likevel så har jeg aldri følt meg bedre etter at jeg kuttet gluten helt og laktose nesten helt. Det beste du kan gjøre er å sette deg litt inn i hvilke matvarer som faktisk inneholder dette og hvor mange matvarer som inneholder det. Veldig mange usunne matvarer inneholder ofte hvete og gjerne laktose, mens rent kjøtt, egg, grønnsaker, frukt og lignende ikke gjør det. Du kan også lage glutenfritt brød og andre glutenfrie bakevarer hjemme selv ved å bruke andre erstatninger eller kjøpe gluten og laktosefritt i butikken. Bruk rismelk, soyamelk eller lignende istedetfor vanlig melk og husk at det finnes laktosefri fløte, laktosefri yougurt etc etc. Dette kan jeg se om jeg ikke kan skrive litt mer om senere hvis flere ønsker det. ♦ Wow! Jeg mener wow for en utrolig forandring!!Jeg prøver selv å gå ned noen kg men synes det er vanskelig å trene mye når jeg har så mye skolearbeid å gjøre og går fort lei av det samme. Har heller ikke muligheten til å trene på treningsstudio. Jeg har også lyst å jogge men sliter med ettervirkninger etter en hjernerystelse, har du noen treningstips til meg? Svar: Takk skal du ha for det!! Utrolig leit å høre at du har ettervirkninger etter en hjernerystelse. Heldigvis er det mye annet enn å jogge du helt sikkert kan gjøre ( Husk å hør med legen først da jeg absolutt ikke er sertifisert til å fortelle noen som har slike ettervirkninger hva de kan trene og bør trene. Jeg snakker kun på generell basis og utifra spørsmålet ditt til meg). Kan du gå rolige turer eller gå raskere turer? Hva med power walk? Kan du bruke elipsemaskin eller sykkel? Kan du bruke romaskin og kan du kanskje benytte deg av andre cardio treningsmuligheter enn kun jogging? Hva med steppeapparat eller steppekasse? Husk at det er så uendelig mange måter å trene cardio på. Når det gjelder at du går lei av det samme er det rett å slett bare å prøve deg frem med forskjellige treningsmetoder til du finner noe du virkelig trives med, og kanskje må du justere igjen etterhvert å finne nye metoder. Selv bruker jeg ikke treningssenter (enda) og vet at det er veldig mye man kan få gjort hjemmefra med litt vilje til det. Kanskje du kan prøve noen morsomme trenings dvd’er hjemme? Jeg har skrevet et slikt anbefalingsinnlegg HER. Hva med å gå turer på forskjellige steder hver gang med litt fresh musikk på ørene? Har du ikke manualer kan du starte med å løfte brusflasker som du fyller med vann. Sett deg inn i styrketreningsøvelser og lær deg de grundig. Hva med pilates, yoga, zumba eller dansing? Her finnes det også dvd’er du kan benytte deg av siden du ikke har muligheten til å trene på studio. Mulighetene er så uendelig mange. ♦ Har du noen tips til hva som kan få lysten og pågangsmotet opp? Svar: Her vil det jo gjerne variere litt fra person til person men det som får lysten og pågangsmotet mitt opp kan jeg ihvertfall svare på: – Hvordan kostholdet og treningen påvirker humøret mitt. Det er helt enormt og jeg hadde aldri trodd jeg kunne føle det slik jeg gjør med å putte skikkelig mat i kroppen min, jeg blir rett å slett mye mer lykkelig. – Fremgang. Såklart vil fremgang påvirke lysten og pågangsmotet og det som er viktig er å fokusere på hver minste lille fremgang. Det er ikke snakk om et minus 10kg som må til for at du skal få lysten av det, men kanskje buksen som slakker litt ekstra rundt livet eller lårene, ekstra glød i kinnene, mer energi, du klarer å holde ut lenger når du jogger etc etc. Det handler om å finne de tingene som motiverer deg. – Lysere tider. Vår, sol, sommer og bedre temperaturer motiverer meg enormt og det samme gjør farger og fargerike klær! – Bedre søvn gir meg mye motivasjon! – Kjæresten min, venner, familie og mennesker i livet mitt som gjør meg glad, sprer glede og er der for meg. Jeg elsker å spre glede og jeg elsker å dele glede så det å ha gode og positive mennesker rundt deg som inspirerer, støtter og gir motivasjon er viktig. Er det noe i livet ditt som kun trekker deg nedover, bør du ta en titt på hva du kan gjøre med det. Ikke la andre mennesker trøkke deg ned i søla for det fortjener du ikke. ♦ Tips til sunn snacks jeg kan spise når jeg trenger noe raskt? Svar: Grønnsaker, frukt, mager kesam, cottage cheese, nøtter, smoothies etc. Det er så mye sunt og godt du kan spise, og også mat som går raskt. Hvis jeg trenger noe fort og kjapt blir det gjerne en neve nøtter ( Nøtter er veldig sunt men husk også at nøtter ofte inneholder mye kalorier så ikke overdriv), et par egg som jeg varmer i pannen på 3 minutter, en enkel salat eller jeg knasker noen gulrøtter mens jeg lager middagen.
♦ Har du noen tips til hvordan jeg kan forbrenne mye? Svar: Jeg har noen tips til hvordan du kan forbrenne, men nå kommer det litt an på hva du mener med mye. Det du må huske på er at slikt gjerne tar tid og du bør smøre deg med litt tålmodighet. La lidenskapen drive deg og ikke hvor mye du forbrenner på en uke. Jeg trener gjerne cardio før frokost for å forbrenne ekstra, drikker grønn te, spiser så høyt inntak av protein som jeg får til per dags dato, drikker masse vann og hiver innpå med et par ekstra cardioøkter i uken. Gjør du dette har du kommet langt. Husk også at muskler forbrenner fett og det å trene styrketrening er noe jeg virkelig vil anbefale deg for å brenne mest mulig fett. Husk at du må få i deg proteiner så du ikke mister muskelmasse under prosessen.  
Jeg håper dette innlegget ga dere noen svar på alt dere lurte på i fremgangsinnlegget mitt. Hvis det er noe annet dere lurer på kan dere bare spør i kommentarfeltet så skal jeg få svart på det enten via kommentaren eller i et eget innlegg igjen senere, og hvis dere ønsker jeg skal skrive mer om dette etterhvert må dere bare hyle ut! Jeg har ikke skrevet mye om trening og kosthold på bloggen tidligere men nå har dette blitt en stor del av mitt liv og hvis det kan inspirere dere positivt er jeg bare glad for å dele det med dere, som er de beste leserne i verden! Helt til slutt vil jeg gi et aller siste tips til dere nydelige mennesker: Tenk utelukkende positivt om deg selv og kroppen din for du er flott både med flere kg ekstra, midt på treet og med flere kg for lite. Alle mennesker er vakre på hver sin måte og det handler ikke om å forandre den du er, men om å være den beste utgaven av deg selv hvor du er frisk, rask og lykkelig! :*   Hashtags: #Trening #kosthold #resultat #svar #svarpåspørsmål #aktivtrening #suntkosthold #klesplaggmåling #mål #vekt #livsstil #helse #glede #wa2wo

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.