HVORDAN KLE DEG PERFEKT ETTER KROPPEN DIN // SKJULE MAGEN!

  God søndag flotte folk! Nå er det over en uke siden jeg har skrevet et “Hvordan kle deg perfekt etter kroppen din” og tenkte det var på tide med Del 3, nemlig å skjule magen. Dette har blitt etterspurt av dere svært mye, og jeg vet at det er noe som svært mange jenter ønsker å skjule og et innlegg flere av dere har ventet litt på. Første del handlet om å jukse til deg høyde og innlegget finner dere HER mens andre del handlet om klesstips for høye jenter som dere finner HER. Jeg må igjen påpeke at det såklart ikke kan bli en hundre prosent mal for alle kropper, men råd og tips som er litt generelle. Det er selvfølgelig slik at man må ta hensyn til litt forskjellige ting med kroppen sin, men at foreksempel det fungerer for alle å jukse til seg høyde med å bruke høye hæler eller forlengende striper, mens veldig mange høye jenter vil passe tettsittende jeans veldig godt etc. Kroppsfasong og andre ting vil også spille litt inn, og hvis dere lurer på noe må dere bare spør meg så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg er ingen ekspert, men jeg har lært en god del tips og triks i løpet av livet da jeg er veldig interressert i klær og hva de kan gjøre for deg og kroppen din. Klærne er din beste venn og din verste fiende, og jeg synes ikke man skal kimse av følelsen man kan sitte med om man ikke finner noe man føler seg vel med i skapet sitt. Hvordan kle deg perfekt etter kroppen din Del 3: Skjule magen ♥ Har du en mage som stikker ut, som henger litt og som du ønsker å skjule er dette noe som er veldig enkelt å gjøre med å kle seg riktig. Hvis du ikke føler deg vel i klærne dine, og alltid føler at magen synes veldig godt kan det gjerne være du ikke kler deg helt etter kroppen din og hadde følt deg bedre om du klarte å skjule magen litt. Det kommer såklart også litt an på hvor stor magen er i forhold til å skulle skjule den. Noen er større personer som generellt er større over hele kroppen mens andre er tynnere men har en mage som stikker ut, men det er likevel mulig å skjule magen en god del med kun å bruke riktige klær, og for noen er det mulig å skjule den helt.  ♥ Tunika overdeler og overdeler generellt som sitter stramt over brystet og løsere nedover er perfekte til dem som vil skjule magen. De har ofte en god lengde og formen passer bra. Du finner helt vanlige basic tunikaer som du kan kombinere i hverdagsantrekk eller pynte opp med tilbehør slik at du får et nydelig festantrekk, og det finnes tunikaer med mye pynt og dilldall til fest. Bare husk som nevnt over, ikke velg pynt rundt mageområdet , heller mer opp mot brystet . ♥ Fremhev midjen din for å trekke oppmerksomheten bort fra mageområdet. Bruk midjebelte  på en litt lang og løsere topp. Bruker du sort topp i tillegg vil du se enda slankere ut. ♥ Bruker du for store klær for å skjule magen kan det ende opp med at du ser enda større ut og det er veldig fort gjort å gå i denne fella. Her som jeg har nevnt tidligere i andre innlegg, er det også veldig viktig å følge størrelsen din. Har du en god del mage men er ellers en M/L i størrelse for å ta det som et eksempel, ikke gå å kjøp deg en topp i XXL slik at den skal henge løst over magen. Følg størrelsen din men med å bruke riktige plagg. Jeg har også skrevet om dette med å kle seg for stort i klestabbeinnlegg som dere finner HER ♥ Bukser og underdeler med lavt liv er ikke noe særlig for dem som har mage å vil skjule den. Dette vil kunne gjøre magen enda mer synlig og har du en god del mage kan det ende opp med at den henger over buksekanten. Det du istedetfor bør gjøre er å gå for bukser og underdeler med høyt liv og en av overdelene som jeg har nevnt i punktene ovenfor ,over underdelen din. Du kan fint bruke stramme underdeler, bare sørg for høyt nok liv. ♥ Hvis du er en av dem som liker overdeler med mønster, figurer eller annen pynt på, pass på at dette mønsteret IKKE sitter på magen men lenger opp mot halsen og brystet. Sitter det på magen vil blikket draes mot magen og magen vil synes enda bedre. Kle deg slik at du drar blikket andre steder på kroppen din, gjerne for å fremheve det du er fornøyd med. Bena, brystet etc. Du bør også passe på å bruke plagg som ikke har store mønster som forstørrer, men små mønster som forminsker. Hvis du foreksempel vil bruke rutemønster nå i høst, ikke gå for det aller største men heller mønsteret som er litt mindre. Det er forskjell på å bruke en overdel med et enkelt print på og en overdel med mønster over hele, du kan fint bruke mønster over hele men som nevnt, gå for de litt mindre mønstrene og når du bruker enkle printtopper, sørg for at det ikke ligger midt på magen. ♥ Hvis du virkelig vil skjule magen finnes det både hold in strømper, hold in truser og korsett/bodyer som er med på å forme kroppen og holde inn magen. Noen av disse kan fungere, mens andre kanskje ikke fungerer. Poenget er at dette er hjelpemidler som faktisk kan hjelpe deg til å føle deg mer vel i klærne du går med. Spesielt når det kommer til finere anledninger. Da kan det kanskje være noe for deg å forsøke hold in klær. Selv brukte jeg hold in strømper en god del før og har prøvd en body for magen for noen år siden. Grunnen til dette er fordi jeg har glutenintoleranse ( nylig oppdaget ) , noe som har gjort at jeg har blitt ekstremt oppblåst i magen i mange år uten å vite hvorfor, og dette har ført til at jeg har sett mye større ut enn jeg er. Ikke minst har det vært smertefullt. Derfor vil jeg anbefale deg om du opplever en del av det samme hvor det at magen stikker mye ut ikke har å gjøre med magefett men faktisk at du blir så oppblåst og gjerne med smerter i tillegg, så ta deg en tur til legen eller andre som kan hjelpe deg å teste deg for allergier. Det skal ikke være slik at man trenger å gå rundt å være så oppblåst med så store smerter, da er det noe som er galt. Jenter kan reagere slik på p piller også eller bare generellt på dårlig kosthold og “uren” mat.  ♥ Bruk topper og gensere med litt god lengde, som går nedforbi hoftene og gjerne nedforbi rompa. Bruker du kortere topper og gensere kan dette være med på å fremheve magen din. Det samme med jakker, sørg for at de går litt nedforbi rompa og de kan gjerne være litt innsvingt i livet. ♥ Kjoler og skjørt som har den klassiske formen hvor plagget er litt smalere oppe enn nede passer veldig bra til dem som vil skjule magen, og også rysjer på plaggene kan være med på å skjule magen da det trekker oppmerksomhet mot rysjene. Prøv deg litt frem og ikke vær redd for å prøve noe nytt. Kjoler med sløyfe rett nedforbi magen kan også være gode plagg for å skjule magen. ♥ Pass på at overdelene sitter litt løst rundt hoftene og ikke helt klistret inntil. Sitter de helt klistret vil magen synes mye mer enn hvis du velger enn løsere variant. Bare husk som nevnt over, ikke kjøp i altfor store størrelser. ♥ Du kan også, som alle andre bruke tilbehør for å trekke oppmerksomheten mot deler av kroppen du liker og vil fremheve. Store, flotte smykker er helt supert for å trekke oppmerksomheten mot bryst og hals.  Jeg håper dere likte disse tipsene for å skjule magen med å kle deg rett etter kroppen din. Husk at det er viktig å ikke være redd for å prøve noe nytt. Er du en av dem som bruker kortere topper som er helt stramme sammen med lave jeans nå og leser dette, så ikke vær redd neste gang du handler å forsøke å bruke noen av disse tipsene. Du vil kanskje bli overrasket over hvor bra du kan føle deg i klærne dine. Alle kroppsfasonger og alle mennesker har noe vi ønsker å skjule mer enn andre ting, mens noe ønsker vi å fremheve. Klærne gjør absolutt alt. For å se klesstips til høye jenter kan dere lese innlegget HER og for å lese hvordan du kan kle deg høyere kan dere lese innlegget HER  Kunne dere disse tipsene og triksene, bruker dere noen av dem selv? Håper dere likte dem og kan få bruk for dem nå i høst og nå som høstmoten handles inn, flere slike innlegg kommer etterhvert så det er bare å følge med! :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.