DERFOR BYTTER JEG EXTENSIONS MERKE!

God lørdag flotte folk Som dere vet var jeg hos Fleur Frisør i går, og nå tenkte jeg å fortelle litt hvorfor. Jeg skal bytte extensions merke fra Locks & bonds til Balmain og Fleur som frisør. Grunnen til dette har absolutt ingenting å gjøre med kvaliteten til Locks & Bonds, men noe så simpelt som at jeg rett å slett ikke har verken mulighet, ork eller tid til å drive å styre med å både feste på og ta av extensions selv når de skal heises. Hvis dere tar en titt på “Hair extensions” i sidemenyen min HER, ser dere at jeg har slitt en del med dette og at jeg både har vært ute for feil påsetting av frisør i tillegg til å ha satt det på selv et par ganger, men hver gang har jeg måtte ta det av etter en kort stund. I seg selv er ikke det å sette på extensions en kjempevanskelig jobb, men det å få det til å sitte perfekt, hvor de forskjellige fargene skal settes på og sette dem slik at det ikke gjør vondt har vært en stor utfordring for meg da det er ingen kvalifiserte frisører her som fører Locks & Bonds. Derfor tok jeg en prat med Locks & Bonds og vi ble enige om å avslutte samarbeidet. Jeg kontaktet Fleur her i Mandal som er en frisørsalong som har vært her i mange mange år og som driver med extensions blant annet. De fører merket Balmain som er et merke jeg har hatt en gang tidligere og som jeg elsker kvaliteten på håret til. Det håret tålte absolutt alt og siden jeg skal sette det på og heise det hos frisør kan jeg endelig ha extensions igjen som ikke er clips. Det er microringer vi skal bruke og vi skal sette det på neste uke. Det er det lengste håret jeg skal ha og i går testet vi det for å se hvordan det skal sitte og hvilken farge jeg skal ha. Jeg gleder meg som en unge til neste helg og kan ikke vente til å få det på. Balmain brukte jeg da jeg bodde i Kristiansand og er et merke jeg kan gå hundre prosent god for. Grunnen til at jeg forklarer dette litt til dere er for at dere skal forstå hvorfor jeg bytter og at det ikke har noe å gjøre med kvaliteten som sagt på Locks & Bonds sitt hår, men rett å slett på meg som ikke klarer å sette det inn på rett måte.   Fleur Frisør finner dere på Facebook HER Så der har dere forklaringen på hvorfor jeg bytter og hvis dere lurer på noe om extensions, merker etc så er det bare å spør meg så skal jeg svare så godt jeg kan. Er veldig klar over at det er lett å bli forvirret av alle de forskjellige typer extensions som finnes, men det er rett å slett slik at man bare må prøve seg frem for å finne det man liker best og kan trives med. Jeg har som sagt hatt både microringer, tape extensions og clips og alle har sine fordeler og ulemper. Det er såklart alltid best å dra til en frisør som har utdannelse og kan dette med å sette på extensions, men det er jo mulig å gjøre det hjemme også om det fungerer. Selvom det ikke fungerte for meg, betyr ikke det at det ikke fungerer for deg, vi er alle forskjellige. Jeg gleder meg enormt til å få mitt nye, fine, lange hår neste helg og bilder kommer såklart opp her på bloggen. Jeg kommer også til å skrive litt om hvordan det nye håret fungerer for meg fremover. Hva skjer hos dere denne lørdagen? Nå skal jeg ut en tur å kose meg, så blogges vi litt senere som alltid! NB! Er det noen andre av dere som ikke får kommentert bloggen min? Kommer det opp noen beskjed? Håper dere kan si fra hvis det gjør det, for da må det fikses, det skal ikke være slik. :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.