Kveldens antrekk // Donald print and Bandana!

  God kveld nydelige lesere. Yey, nå kom solen tilbake her igjen! Så glad det gjør meg, det var akkurat det jeg trengte. Nå sitter vi og koser oss med litt kald drikke i glasset, skal snart spise en god middag bestående av stek og tilbehør, og etterpå blir det kanskje en liten tur ut på nattåpent, eller bare for å kikke litt rundt og gå en tur. I dag har jeg tatt på meg en av de nyeste plaggene jeg fikk fra Sheinside.com og Donald toppen er vel en av de klare favorittene jeg har fått derfra nå. Den er så råstilig at jeg kunne bodd i den.

Donald topp – Sponset av Sheinside HER // Sko – Meidengun // Bukse – Vero Moda // Bandana – Gammel // Ryggsekk – Ukjent // Armbånd – Pakistan Hva synes dere om kveldens antrekk flotte lesere? Har dere hatt en bra start på helgen? :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.