Før og etter bilder med mine nye extensions!

  Hadde såpass mye ekstra med energi i går kveld at jeg og Andreas ble sittende å feste på meg håret igjen fra Locks & Bonds. Endelig. Jeg er så utrolig fornøyd, i tillegg har vi tatt litt forsiktig på etterveksten og klippet håret litt i tuppene slik at det ikke blir så tynt nede. Jeg kjenner ikke at jeg har festet extensions på denne gangen i det hele tatt og kunne ikke blitt mer glad. Det skal bli deilig å slippe å sette på clips extensions fremover, og heller ha de gode tape extensionsene sponset av Locks & Bonds. Hjemmesiden til Locks & Bonds finner dere HER og under ” How to install” HER er det en video som viser hvordan man enkelt fester på tape extensions. Det var denne videoen vi fulgte, og vi var veldig nøye med hvordan vi gjorde dette.

Knipset disse før og etter bildene til dere i full fart siden jeg ble så fornøyd. Nå må jeg bare stikke og hive på meg antrekk og litt sminke for har en del avtaler og ærend å få unnagjort i dag. Ønsker dere alle en superflott mandag og så snakkes vi senere vet dere. Hva synes dere om håret fra Locks & Bonds? :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.