New in // Ekte Vintage sko!

  God kveld nydelige lesere. Nå er vi hjemme, og det var egentlig ganske deilig å komme hjem nå. Tror nok det ligger noe i det med borte bra, hjemme best. Mamma var så snill i dag og lot meg overta hennes gamle, luksuriøse sko som nå er ekte Vintage sko. Hun bruker dem ikke selv lenger, men kaster jo ikke såpass flotte sko så derfor fikk jeg 4 par i dag. De er fra leeenge før jeg ble født. Jeg elsker vintage og flere av disse har såpass spesielle detaljer at jeg kan ikke vente med å sette de i et antrekk. Får alltid en hel haug med nye ideer og inspirasjon hvis jeg kommer over eller får slike ting og sko. Liker dere Vintage stilen, og ekte vintage? Jeg synes det er mye gøyere å få tak i det som faktisk er laget i den tiden, og ikke bare nye kopier av gamle ting. Nå skal jeg rydde litt her hjemme og få i meg noe mat da det rumler i magen. :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.