Vinn denne rosa kjolen!

  Som mange av dere sikkert husker hadde jeg en kjempestor opprydning i klesskapet mitt nylig, og har der også funnet frem en haug med klær jeg ikke engang har brukt. Noen er bare prøvd på, men så har jeg ikke likt det på meg og dermed bare latt kjolene henge. Jeg skal selge noe men tenkte på at jeg må såklart holde en konkurranse for dere leserne mine også. Dere fortjener det og ingenting gjør meg mer glad enn å glede dere tilbake så mye som dere gleder meg!  

Den er i str M/L og jeg har kun prøvd den på. Pris på den var 599,-  

Det du må gjøre for å vinne denne nydelige kjolen er å LIKE Facebook knappen under dette innlegget ( Ikke Share knappen) Har du likt den fra før av, kan du bruke SHARE knappen, dele bloggen min på Facebook og skrive ett par linjer om hvorfor du leser bloggen min PÅ FACEBOOK  når du deler. Skriv i kommentarfeltet hva du har gjort og e – mailadressen din :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.