Nervøs, hjelp?

  God ettermiddag nydelige lesere. Nå har det seg slik at jeg befinner meg i en situasjon som for meg er helt forferdelig. Som noen av dere vet har jeg gått hele julen og vinteren med store allergiplager. Jeg blir avogtil helt slått ut, har mye hodepine, tett nese og blødninger, hoster og nyser i tillegg til litt problemer med øynene. Jeg har utsatt å utsatt å komme meg til legen med dette rett og slett fordi alle forteller meg at det mest sannsynlig er katteallergi. Jeg har hatt katter hele mitt liv og kan ikke tenke meg et liv uten dem. Nå har jeg tre katter her hjemme, og jeg har enda ikke klart å bestillt meg time hos legen. Dette kan vel være andre ting også, eller? Støvallergi foreksempel? Jeg begynte for en liten stund siden med allergitabletter som jeg egentlig bare bruker om vår og sommer pga pollenalleri, i tillegg til spray på resept. Dette hjalp litt men ikke så mye. Her og nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Er det mulig å få noe som fjerner alle symptomer helt slik at man fremdeles kan bo med katter hvis man har allergi? Håper noen av dere kan fortelle meg hva jeg bør gjøre, og om det finnes muligheter for meg å beholde de hvis det skulle vise seg at jeg har allergi. Som dere skjønner, er dette noe jeg tar veldig hardt på. Jeg elsker pusene mine så høyt. De betyr alt for meg.   Har dere snille leserene mine noen gode råd til meg her? Jeg vil for all del ikke måtte gi bort pusene, og jeg vet jeg ikke burde ta sorgen på forskudd men jeg er veldig veldig nervøs her. :*

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.