Jeg har testet denne! Her er meningen min!

      Jeg ble anbefalt dette produktet av en venninne som også blogger, og dermed måtte jeg også teste det ut og kan nå virkelig varmt anbefale dette videre.     Jeg har alltid vært veldig skeptisk til tørrshampoer men bestemte meg for å prøve denne ut siden hun anbefalte den og hun har virkelig greie på hår, i tillegg til at det er fra merket Fugde som er en av mine favorittmerker hos Blivakker.  

  Denne tørrshampoen er helt genial hvis man har litt dårlig tid om morgenen. Jeg bare sprayer tørrsprayen i hele hodebunnen og masserer det godt inn. Etterpå lar jeg det sitte i 2min og deretter børster jeg skikkelig godt igjennom håret. Jeg testet denne og lot med vilje håret være ekstra fett og skittent for å se hvor god den var. Jeg kan med hånden på hjertet si at håret føltes helt nyvasket ut i tillegg til at den lukter fantastisk godt.  

Dette er et produkt jeg fra nå av aldri kommer til å være foruten!       Så så enkelt gjøres det: Spray denne i hele hodebunnen godt og masser ordentlig inn. La det virke 2 min og børst deretter godt ut. VIPS! Håret ditt er akkurat som nyvasket men mye lettere å style!  

Denne koster bare 139,- hos Blivakker og er helt genial! Du finner den HER! eller ved å klikke på bildet over!              

Posted in Uncategorized

Write a comment

Your email address will not be published.